Kvinde prøver at stjæle 8-årig drengs lillebror: Det skulle hun ikke have gjort

Politiet i Glendale Californien har frigivet en optagelse af et opkald til alarmcentralen, hvor en otteårig dreng beskriver et forsøg på kidnapning af hans treårige lillebror.

Drengen var sammen med sin mor og bror ved skolen den 10. august, da en kvinde - identificeret som Lisa A. Arnold - forsøgte at kidnappe den mindste af drengene. Det skriver KTLA

I et interview siger den anonyme dreng, at han syntes, kvinden så ud som om, hun var “en ond person”.

- Jeg slog hende på hendes finger, så slog jeg hende på hendes mave. Så slap hun min lillebror, siger drengen.

Læs også: Hun blev kidnappet som spædbarn - 17 år senere mødte hun sin søster i skolen

I samtalen med alarmcentralen forklarer moderen, at nogen prøvede at stjæle hendes søn, hvorefter personen hos alarmcentralen beder om at få den otteårige i røret.

- Det skete ikke for mig. Det skete for min lillebror. Det var en mand med langt hår, siger drengen på optagelsen og giver derefter et fuldt signalement af kidnapperen og vedkommendes bil.

- Det var en mand, men han lignede en dame. Vi er ikke sikre. Hendes eller hans stemme lød som en pige, men hanlignede en mand, forklarede han under opkaldet til alarmcentralen.

Sidenhen har man dog fundet ud af, at kidnapningsforsøget ikke blev udført af en mand, men af en kvinde.

Læs også: Dreng blev kidnappet i 2002: Nu er han fundet i live

To dage senere blev Lisa A. Arnold anholdt for forsøg på kidnapning. Hun er sigtet for to separate tilfælde af forsøg på kidnapning, som skete kun omkring halvanden kilometer fra hinanden.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip