Leveringsbud fik en ordre på 9.etage: Så modtog han en besked, som fik ham til at nægte

20/11/2023 21:10

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Leveringsbudet nægtede at gå op på niende sal af en helt speciel grund.

Mest læste i dag

En DoorDash-chauffør afviste en leveringsordre, da de opdagede, at de kun ville modtage ét dollar i drikkepenge.

Det kan måske ikke umiddelbart synes at være nok af en grund, indtil man tager højde for de bredere omstændigheder omkring ordren.

DoorDash giver brugerne mulighed for at bestille levering af ting som mad eller dagligvarer lige til deres dør.

Der er også mulighed for at give drikkepenge til chaufføren, enten når de afgiver deres ordre eller kontant ved levering. Det skriver Unilad.

Selvom dette er valgfrit, siger mange, der arbejder med DoorDash, at de ikke vil acceptere en ordre, hvis den ikke har en 'forudgående drikkepenge'.

Dette gælder især, hvis ordren inkluderer ekstra betingelser, såsom særlige instruktioner ved levering. Og denne ordre krævede bestemt mere, da den var placeret ni etager oppe. Og de ni etager skulle tages via trapperne, da elevatoren var i stykker.

En TikToker fokuserede på episoden - som oprindeligt blev diskuteret på Reddit - og delte en video om emnet.

Hun sagde: "Denne DoorDash-kunde anmodede om levering til deres lejlighed, som var på niende sal. De gav en drikkepenge på én dollar til deres chauffør.

"Da chaufføren efterlod maden i bygningens reception, sagde kunden, at det ikke er det sted, jeg anmodede om. Hertil svarede chaufføren og sagde, at elevatorerne desværre er ude af drift på grund af nødreparationer."

TikTokeren fortsatte: "Kunden sagde, at de har trapper. Så fortæl mig, som en DoorDash-chauffør, ville du gå op ad ni etager for en drikkepenge på én dollar? Lad mig vide!"

Det behøver ikke at blive sagt, at folk ikke var imponerede over manglen på drikkepenge for sådan en stor opgave, der også ville forsinke dem i at tage en anden opgave.