Mand ville hævne sig efter DNA-test afslørede konens affære: Endte med at give bagslag

31/05/2023 17:05

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock.com
En mand opdagede, at hans kone havde haft en affære, da han tog en DNA-test. Han forsøgte at hævne sig, men det endte med at give bagslag.

Mest læste i dag

En unavngiven mand har afsløret, at han i sit tidligere job tilbragte mellem to og tre måneder i udlandet hvert år. Når han tog afsted, efterlod han sin kone og toårige søn derhjemme.

Under en af sine rejser til udlandet, fik han et opkald fra sin kone. Her fortalte hun ham, at hun var gravid med deres andet barn. 

Et par år senere havde manden fundet sig et andet arbejde, der ikke krævede, at han skulle rejse lige så meget. Derfor kunne han bruge mere tid sammen med sine børn. 

Som tiden gik, endte han med at blive mistænksom. Det skyldes, at det stille og roligt gik op for ham, at hans søn 'overhovedet ikke' lignede ham. 

Efter at have opdaget et brev, som hans ven havde skrevet til konen, hvor han indrømmede at være tiltrukket af hende, begyndte han at se ligheder mellem sin søn og vennen. 

Derfor besluttede han ifølge mediet Mirror at få lavet to DNA-tests, som bekræftede, at drengen ikke var hans biologiske søn. 

"Jeg var fortabt. Aldrig i mine vildeste drømme kunne jeg forestille mig, at dette ville ske. Jeg bad min kone fortælle mig sandheden, og med beviserne i hånden, kunne hun ikke nægte det. Hun indrømmede at have haft en affære med min ven, mens jeg var væk," skriver han i et opslag på Quora. 

"Min verden brød sammen. Jeg var knust og forlod hende. Jeg vandrede rundt i en måned og tænkte på, hvad jeg gjorde forkert, og med hvilket formål jeg levede." 

Manden fortæller derefter, at han ville tage 'hævn' over sin kone. Derfor valgte han at søge om skilsmisse. Her krævede han, at han fik forældremyndigheden over deres ældste barn, mens den yngste søn skulle blive hos sin mor. 

Men mandens ven, der i opslaget har fået navnet Ken, hverken besøgte eller tog sig af sin søn. Derfor indså faren hurtigt sin fejl: han savnede ganske enkelt drengen for meget. 

"Jeg troede, jeg ville få det bedre, efter jeg havde fået min hævn. Det gjorde jeg ikke. Da min egoisme forsvandt, savnede jeg virkelig min yngste søn og den tid, vi havde sammen," skriver han. 

Da manden og hans kone var ved at færdiggøre skilsmissen, kørte han forbi sit gamle hus for at besøge sin yngste søn. Her endte han med tårer i øjnene, da han blev mødt med et kram og et spørgsmål om, hvornår han ville komme hjem. 

"Jeg har bare brug for, at mine børn er glade," fortsætter han. 

"Det er lige meget, om han er mit biologiske barn eller ej. Vores bånd er ægte og stærkt. Jeg elsker ham, og han elsker mig. Det er alt, der betyder noget. Jeg voksede op med mine forældres kærlighed. Hvorfor lod jeg min søn lide på grund af den fejl, han ikke havde begået?" 

I slutningen af opslaget skriver han, at han og kone igen bor under samme tag. Det er dog blot som samboer, da de ikke længere danner par. 

"Jeg talte med Ken. Vi blev enige om, at drengen er min søn, og at han skulle holde sig væk fra ham resten af sit liv. Drengene vokser hurtigt. De er glade og elskede. Jeg er glad for, at jeg fik dem ind i mit liv. Faderskab er noget, jeg ikke ville bytte verden for," skriver han.

"Min kone og jeg bor under samme tag som samboer. Vi er venner, og jeg håber inderligt, at det går bedre for hende. Hun er trods alt stadig mor til mine børn, og ingen er glade for at se deres mor kæmpe."