Mor lægger datters billede på Facebook - og så afsløres en sjælden sygdom

Alle forældre er stolte af deres børn. Og Tara Taylor fra Memphis, Tennesse er ikke anderledes, hvad det angår. Så da den tre-årige datter, Rylee, selv ordnede sit hår, så hun lignede en lille prinsesse, kunne Tara Taylor ikke dy sig for at lægge et billede på Facebook.

Men Tara Taylor havde aldrig regnet med, at den beslutning skulle ende med at hjælpe datteren, skriver myfox8.com.

På billedet kunne man se, at lille Rylees havde et grønt skær i det ene øje.

De fleste havde nok givet kameraets blitz skylden. Men to af Tara Taylors venner skrev med det samme, at datteren burde sendes til læge hurtigst muligt.

Rylee kom til børnelæge, som henviste til en specialist. Her blev hun diagnosticeret med Coats sygdom. En sjælden sygdom, der kan betyde nedsat syn eller blindhed på det ene øje.

SE OGSÅ: Vanvidsbilist chikanerer på motorvejen - men så sker dette

Tara Taylor fortæller til myfox8.com, at der ikke var nogle tegn på, at datteren havde nedsat syn.

Og det er faktisk typisk, oplyser Jorge Calzada fra Baptist Eye Clinic, som er den klinik, hvor den lille pige blev henvist til.

- Det er et betydeligt problem, vi har med børn. Et barn vil ikke sige til sin mor; 'jeg kan ikke se ud af mit højre øje'. Når et barn eller forældrene finder ud af problemet, er det ofte fordi, barnet har mistet synet på begge øjne, siger han til myfox8.com.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Lille Rylee får nu behandlinger med jævne mellemrum for at holde sygdommen ned.

Ifølge glostruphospital.dk er Coats en sygdom i nethindens blodkar præget af udsivning fra blodkarrene i en begrænset del af øjets nethinde. Sygdommen optræder almindeligvis kun i det ene øje. De første symptomer optræder ofte i barnealderen. 

SE BILLEDET I FULD STØRRELSE HERUNDER:

 

Dagens Gossip