Sandra fik krampe i benene og ondt i ryggen efter fødsel: Nu er hun døende

Efter fødslen af sine tvillinger begyndte den 34-årige Sandra at få krampe i benene, ondt i ryggen og være træt. Hun tænkte, at det nok skyldtes udmattelse efter fødslen. Det viste sig at være langt værre.

En førstegangsmor troede, hendes smerter skyldtes fødslen af sine tvillingepiger. I stedet viste det sig at være dødelig kræft.

Sandra Bilotta fik kramper i benende, rygsmerter og var udmattet efter fødslen i 2013. Først to måneder senere gik hun til lægen, hvor hun blev diagnosticeret med en aggressiv form for leukæmi. Det skriver The Mirror.

I januar i år fandt den 34-årige mor ud af, at hun ikke kommer til at overleve kræften.

Læs også: Familien Nielsen købte bananer i Netto: Fik verdens farligste edderkop med hjem

- Jeg ved, det lyder skørt, men jeg var også lettet. Alt, jeg nogensinde har ønsket mig, er at være mor, så det var godt at vide, at jeg ikke svigtede mine børn, siger hun om perioden, hvor hun knap kunne tage sig af døtrene på grund af smerter og træthed.

Hun begyndte nemlig at tænke, at hun slet ikke var egnet som mor.

- Det var først, da min ven kom på besøg en dag og sagde, hvor forfærdelig jeg så ud og tog mig med til lægen, siger Sandra Bilotta.

Moderen står frem med sin historie for at inspirere andre med samme diagnose til ikke at give op.

Læs også: Mor advarer andre forældre efter tur på stranden går helt galt

Sandra Bilotta har kæmpet mod sygdommen i næsten tre år og blandt andet fået en knoglemarvstransplantation. Transplantationen har givet hende to et halvt års ekstra liv og dermed tid sammen med børnene.

- Jeg ønsker, at min arv og mit budskab skal være at sætte pris på værd dag. Kram som om du mener det, elsk fuldt ud og bliv ved med at svømme, lyder det fra moderen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: