Mor tjekkede ikke tegning, inden søn viste den foran hele skolen: Det skulle hun nok have gjort

02/05/2023 07:54

Henrik R

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mor blev mundlam, da hendes søn viste en tegning, han havde tegnet af hende, frem foran hele skolen. På tegningen var hun nemlig fuldstændig nøgen

Mest læste i dag

Nikki Britton var i færd med at rydde op derhjemme, da hun faldt over en tegning, som hendes søn, Jack, havde tegnet af hende, da han gik i indskoling. På tegning ser man en kvinde med brunt hår og et stort smil, der kun er iført et par sko.

Jack var meget stolt af den tegning, han havde tegnet af sin mor, og derfor besluttede han sig for at vise den frem foran hele skolen. Inden han gjorde dette, skulle Nikki måske have tjekket tegningen.

Hun var nemlig ikke klar over, hvad han havde tegnet, og da den blev vist frem, sad hun selv blandt både børn og forældre. Hun håbede derfor på, at 'jorden ville sluge hende'.

Nikki har ifølge Daily Mirror delt sin historie i en gruppe på Facebook, hvor hun selv har forklaret om episoden.

"Efter en nylig oprydning, stødte jeg på dette mesterværk, som min dejlige søn tegnede af mig, da han gik i indskoling," skriver hun.

"Første gang jeg så det, var til et møde på skolen, hvor min lille Picasso stolt viste tegningen frem foran hele skolen - inklusive forældrene."

"Jeg kunne høre latter og mumlen, og håbede på, at jorden ville sluge mig. Da jeg endelig fik fat i den lille skarnsunge, sagde han: 'Jeg havde ikke tid til at tegne tøj på dig'."

Foto: Facebook

Nikki sagde, at hun simpelthen ikke kunne forstå, hvordan hans lærer acceptere, at Jack fremviste tegningen af sin nøgne mor foran forsamlingen af både børn og forældre.

Hendes opslag har naturligvis fået masser af respons, hvoraf langt de fleste synes, at det er hylende morsomt.

"I det mindste havde du sko på, så du var ikke helt nøgen," har en person skrevet som kommentar til hendes opslag på Facebook.

"Du er nødt til at indramme og udstille det," lød det fra en anden, mens en tredje skrev: "Det er blikket i dine øjne, der virkelig rammer mig."

Opslaget på Facebook inspirerede tilsyneladende andre, for flere andre forældre besluttede sig nemlig for at dele deres historier og kunstværker, som deres børn havde tegnet af dem.

"Min fireårige har for nyligt tegnet to billeder af mig i skolen, hvilket er dejligt. På begge billeder har han dog tegnet mine bryster og give dem en smiley," lød det fra en mor.

"Min datter blev bedt om at tegne et selvportræt i skolen, men hun fortalte mig, at hun faktisk tegnede mig. Tilsyneladende ligner jeg en lyserød kartoffel," skrev en anden.