Video: Mors vanvittige reflekser redder søn fra fald på 4 etager

En mor diskede op med reflekser i Superman-klassen, da hendes søn pludselig mistede balance og var på vej til at falde fire etager med hovedet først.

En mor og hendes søn blev fanget på et overvågningskamera, da de besøgte konstruktionsvirksomheden Monserrate i den Colombianske hovedstad, Medellin. Her udviste hun et par superhelte-reflekser, som højst sandsynligt reddede livet på sin søn.

På overvågningsvideoen kan man se, hvordan moren træder ud af elevatoren på fjerde sal, hvor hun går med sin søn i den ene hånd, og med sin telefon i den anden hånd. Lige bag ved dem træder der et postbud ud af elevatoren.

Moren og den lille søn går hen til en glasdør, hvor sønnen slipper morens hånd, og bevæger sig i et hastigt tempo hen mod et gitter, der skal sikre sig, at folk ikke falder ud over. Moren har hele tiden et øje på sønnen, og det må siges at være vigtigt, for da sønnen på et splitsekund får overbalance og vælter, er han på vej direkte i døden.

Drengens mor får dog kastet sig ned, og får lige akkurat fat i sønnens fod, som ellers har passeret gitteret fuldstændigt. Samtidig ser man postmanden der løber ned af trapperne, for at kunne komme til undsætning, hvis moren ikke kan holde drengen.

 

Det ser ud til, at der mangler glas

Moren får heldigvis ordentligt fat i sin søn, men det hindrede ikke flere ansatte fra konstruktionsvirksomheden i at gå fuldstændig i panik, da de så den lille dreng hænge fra fjerde sal med hovedet ned af.

Det virker meget mærkeligt, at der er så stort et hul, som man let kan falde ud af, men meget tyder på, at der mangler noget beskyttelse i form af glas. Da drengen mister overbalance, ligner det nemlig, at han forsøger at sætte hænderne op af en glasplade, som tydeligvis ikke er der, og overraskelsen får ham altså til at miste balancen.

På det store forum Reddit hvor videoen første gang blev delt, er der også meget snak om, at der mangler et stort stykke glas.

“Det ligner, at der skulle have været glas. Ved første øjekast ville moren helt sikkert også tro, at der var glas,” lyder det fra en bruger, mens en anden også hylder postbudet, som tænkte hurtigt.

“Jeg er imponeret over, hvor hurtigt moren og manden med hjelmen reagerede. Postbudet skyndte sig instinktivt at gå ned af trappen. Jeg er glad for, at det endte lykkeligt,” lyder det fra brugeren.

Der har hverken været udtalelser fra moren eller virksomheden i forbindelse med den tragiske hændelse.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip