Aktuelle film: Zac Efron er blevet dansemus

I filmen The Greatest Showman kan du efter en otte års pause igen opleve Zac Efron synge og danse, når han spiller forelsket forretningsmand.

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at Zac Efron dansede på film. Helt præcist er det otte år siden, at han viste sine dansemoves frem i den sidste High School Musical film fra 2009. Men det bliver der nu lavet om på. I en af Zac Efrons kommende film skal han netop give den som dansemus – og sanger.

Det sker i filmen The Greatest Showman, der har dansk premiere 25. december 2017. Filmen handler om den amerikanske cirkusdirektør P.T. Barnum, der bliver spillet af Hugh Jackman. Han var med til at gøre cirkus til et spektakulært show frem for noget, der foregik på et gadehjørne. Han er også grundlæggeren af flere store cirkusser i USA.

Sød musik opstår i cirkus

Zac Efron spiller forretningsmanden Phillip Carlyle, der slutter sig til Barnums cirkus. Han bliver forelsket i akrobaten Anne Wheeler, der bliver spillet af den amerikanske sanger, model og skuespiller Zendaya. Hun er blandt andet kendt fra Disney Channels Shake It Up.

Men de to kan ikke få hinanden. Både fordi Phillip er forretningsmand, og Anne er artist, men også fordi han er hvid, og hun er sort. Hele historien foregår i det 19. århundrede, hvor det var forbudt for hvide og sorte at være sammen.

Kærlighedshistorien fører til et af filmens helt store højdepunkter, da Zac Efron og Zendaya synger duetten Rewrite the Stars.

Zac Efron glæder sig over at spille med i musicals igen

Zac Efron er begejstret over igen at være med i en musicalfilm. Derudover bliver hans glæde ikke mindre af, at han virkelig føler, at filmen har et vigtigt budskab.

“Filmen er virkelig stærk og har meget på hjerte. Jeg tror, at det bliver en vigtig for film for vores generation, fordi den har en stor stemme og potentialet til at blive hørt er virkelig massivt,” siger han til E News. Han tilføjer, at det derudover er en meget interessant historie, der både er sjov og underholdende på trods af sit vigtige budskab.

Zac Efron har været meget begejstret for at arbejde sammen med Zendaya, som han ikke kendte før.

”Hun er virkelig unik. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente… men hun var fantastisk, ” siger han.

Sange af sangskriverne fra La La Land

Sangene i The Greatest Showman er skabt af Benj Pasek og Justin Paul, der også har lavet sangene til den oscarvindende musicalfilm La La Land. De elsker begge de store følelsesladede historier, der nærmest er ”larger than life”.

De er fascinerede af historier i showbusiness, hvor folk virkelig kæmper for at opnå en drøm. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at karaktererne i både La La Land og The Greatest Showman drømmer om at slå igennem i den verden.

Castet i The Greatest Showman er en blanding af Hollywoodskuespillere og Broadwayskuespillere. Justin Paul har fortalt til deadline.com, at de var virkelig heldige, at der er så mange Hollywoodskuespillere, der også er gode til at synge. 

Læs også portrættet af: Mads Mikkelsen

Dagens Gossip