Endelig! Gossip Girl-film er på vej

webmaster

372 uger siden

|

31/05/2017
Underholdning
Foto: Gossip Girl
Foto: Gossip Girl
Blake Lively har endnu ikke sagt ja, men en kilde forventer, at det ikke er utænkeligt, og resten af holdet står allerede klar til at filmatisere succes-serien.

Dagens topnyheder

Selvom tv-serien Gossip Girl stoppede for fem år siden, bliver den stadig genudsendt på tv-kanaler verden over, og nu kan de mange millioner fans se frem til en biograftur sammen med deres tv-heltinder og helte.

Ifølge Radaronline er planlægningen af en Gossip Girl spillefilm nemlig allerede godt i gang.

“Warner Brothers har jo haft stor success med Sex and the City-filmene, så det giver god mening at lave samme model med den her serie,” siger en kilde i filmbranchen, der også afslører at skuespillerinden Leighton Meester allerede er ombord. Efter sigende håber seriens andre bærende skuespillere. Sebastian Stan, Chase Crawford og Jessica Szhor også, at filmen bliver en realitet.  

Men seriens helt store stjerne og hovedrolleindehaver, Blake Lively, mangler stadig at give sit endelige ja. ”For et par år siden ville hun nok aldrig sige ja overhovedet, men nu hvor hun har fået en selvstændig filmkarriere, virker hun mere åben over for det,” siger den unavgivne kilde til Radaronline og tilføjer: “Alle føler sig lidt nostalgiske, og så frister lønnen også.” 

“Gossip Girl” tog hele verden med storm, da serien begyndte at rulle over tv-skærmene tilbage i 2007. I serien møder man de fashionable slyngveninder Serena van der Woodsen (Blake Lively) og Blair Waldorf (Leighton Meester), og miljøet omkring dem i den eksklusive bydel Upper East Side i New York. Men en snu blogger sørger for, at alle  deres hemmeligheder slipper ud, og det skaber splid, drama og intriger i vennegruppen.

Da den sidste sæson blev vist i 2012 blev den skånselsløse bloggers identitet endelig afsløret, men universet lever alts

å videre hos de mange trofaste fans. 

TV-serien blev også startskuddet for mange af skuespillernes karrierer – ikke mindst Blake Lively, der blandt andet har medvirket i filmene “The Town”, “Green Lantern” og “The Age of Adaline”.

Privat er den 29-årige stjerne gift med Ryan Reynolds, der før var gift med Scarlett Johansson.