89-årige Norma har få måneder tilbage at leve i - så tager hendes nabo en uventet beslutning

Kristine Bugbee

389 uger siden

|

29/01/2017
Et umage venskab tager i disse dage nettet med storm. 89-årige Norma Cook og 31-årige Chris Salvatore fra USA er uadskillelige.

Dagens topnyheder

- Hun kalder mig for barnebarnet, hun aldrig fik, fortæller Chris Salvatore om venskabet med 89-årige Norma Cook, som han også ser som sin bedstemor.

Det umage par er naboer og foretager sig for tiden alt sammen. Det skriver Today.

Norma Cook har aggressiv leukæmi og fik for nylig en dyster besked af lægerne: Hun har kun få måneder tilbage af livet. Efter at have modtaget beskeden tilbragte hun to måneder på sygehuset med lungebetændelse og vejrtrækningsproblemer.

Men da hendes unge nabo og gode ven modtog beskeden om hendes dårlige helbred, besluttede han sig for at gøre Norma Cooks sidste tid mindeværdig. Han har valgt at tilbringe al sin tid med sin 89-årige nabo.

- Sygeplejersker og læger har fortalt hende, at det ville være et mirakel, hvis hun levede efter jul, så det faktum, at hun stadig trives, er bare virkelig skønt, fortæller Chris Salvatore til Today.

Det umage vennepar boede i flere år side om side i en boligbyggeri i Hollywood, men efter den lange indlæggelse fik Norma Cook at vide, at hun havde brug for pleje 24 timer i døgnet, og derfor kunne hun ikke vende hjem til sin egen lejlighed. 

Da Chris Salvatore hørte om Norma Cooks situation, tog han straks affære og startede en indsamling på nettet, hvor han på kort tid rejste flere hundredetusinde kroner. Men pengene slap hurtigt op, fordi hjemmeplejen var omkostningstung, og derfor inviterede Chris Salvatore sin 'bedstemor' til at bo med ham i hans lejlighed. 

- Hun var så glad for, at jeg sprugte. Jeg var alligevel ovre og besøge hende hver dag, fortæller den unge mand til Today.

Han tilføjer, at han ikke kun udholde tanken om, at hun skulle sidde alene på et plejehjem. Norma Cook har ikke børn, og den eneste familie hun har, bor langt fra Californien. 

Det lidt aparte bofællesskab fungerer utroligt nok godt for både Cook og Salvatore. 

- Han laver mad til mig. Hvis han ikke klarer den som skuespiller, kan han altid blive kok, joker 89-årige Norma Cook.

Se flere billeder af det søde vennepar på Chris Salvatores Instagram her

Læs også den rørende historie, om et alarmopkald der førte til en ubehagelig opdagelse: Politi kaldt ud til skov efter mystisk opdagelse - da de lyner teltet op, får de ondt i hjertet.