Droppede frisørjobbet: Tjener nu 8,5 mio. kr. om året ved at sælge afklædte billeder

Foto: Privat

En frisør, der var tæt på økonomisk ruin under lockdown, tjener nu mere end 8,5 millioner kroner om året ved at sælge frække billeder på nettet.

32-årige Kylie Biss droppede sit frisørjob med en årlig hyre på 155.000 kroner til fordel for et mere selvstændigt liv.

Hun sælger nemlig frække billeder af sig selv på OnlyFans. Efter at have tilmeldt sig voksensiden, har hun kunne se sin banksaldo stige betydeligt, da antallet af betalende abonnenter er eksploderet under lockdown.

Læs også

Forfærdeligt angreb mod børnehave: 3 døde og 6 sårede

Kylie, der bruger onlinenavnet Gracey Kay, har nu mere end 100.000 følgere og tjener op til 300.000 kroner om ugen. Det skriver det britiske medie The Sun

"Det har givet mig muligheden for at gøre alt muligt," sagde hun. 

"Der er folk, der mener, at jeg burde skamme mig, men det gør jeg ikke - jeg er stolt af det."

Foto: Privat

Kylie, der oprindeligt er fra Catterick i North Yorks, har fortalt, at hun forlod skolen som 14-årige, fordi hun blev mobbet. Derefter stod hun tilbage uden kvalifikationer. 

Hendes arbejde som frisør var aldrig stabilt, hvorfor hendes månedlige løn varierede mellem 4.300 kroner og 17.200 kroner. 

Da lockdownen blev en realitet sidste år, besluttede hun sig for at give OnlyFans et skud. Hendes abonnenter betaler cirka 20 kroner for topløse billeder, mens prisen stiger markant, hvis de ønsker personlige videoer og interaktive en-til-en-sessioner.

Foto: Privat

Hun sagde, at hendes succes er baseret på at arbejde 15 timer om dagen, syv dage om ugen, da hun deler nyt indhold seks gange om dagen - men endelig laver hun noget, hun elsker, sagde hun også. 

Det har desuden gjort det muligt for hende at flytte ind i en villa i Alicante til 2,5 millioner kroner med fitnessrum og swimmingpool. Derudover har hun også købt en blå Ford Mustang til omtrent 400.000 kroner.

Foto: Privat

"På det daværende tidspunkt var mit selvværd virkelig lavt, men siden gav mig et massivt løft. Jeg elskede det," sagde hun. 

"Men det er ikke pinligt at være nøgen, og jeg er heller ikke flov. Det er bemyndigende, har givet mig selvtillid og har gjort mig glad." 

"Det er naturligt at være nøgen. Hvorfor skulle jeg skamme mig, hvis nogen vil betale for at se på min krop?"

Foto: Privat

"Jeg er meget stolt af min krop. Det var jeg ikke før, men på grund af hjemmesiden er jeg, og det får mig ikke til at skamme mig. Det er smukt." 

Det eneste bump på vejen var, da nogen sendte hendes frække billeder til venner og familie.

"Folk ville elske at trække mig ned. Til dem siger jeg bare: 'Tak for at prøve at gøre mig til skamme, for det gør mig bare ti gange stærkere'."

Læs også

TV2 vidste at Jes Dorph ikke overtrådte nogle love eller regler: Fyrede ham alligevel

 

 

Dagens Gossip