En mand havde mistanke om, at konen var utro - så han lavede en plan

Jesper Larsen

9 år siden

|

22/02/2015
En mistænksom ægtemand lagde en snedig plan for at afsløre sin utro kone.

Dagens topnyheder

En historie om en mands afsløring af sin utro kone spreder sig hurtigt på internettet, selvom det endnu ikke er lykkedes, at få bekræftet historien.

Det drejer sig om en mand, der mistænkte sin kone for at være utro. Hun grinede og smilede, når hun sendte sms-beskeder, men hver gang sagde hun, at det var hendes mor, hun skrev med. Hun arbejdede hele tiden sent, men når han ringede til hendes kontor, fik han at vide, at hun var gået for flere timer siden. 

Da hun en aften skulle hente mælk ved 23.tiden, men først var hjemme kl. 2 om natten, var han sikker i sin sag. Han hyrede en privatdetektiv, og nogle måneder senere var han klar til at konfrontere hende. 

Konen havde fødselsdag, og da hun fortalte ham, at han bare kunne rejse udenbys med sine venner, fordi hun alligevel skulle arbejde den dag, var det endnu et af de mange tegn på, at noget var galt.

Og da han fandt en flaske champagne og to glas gemt i hendes klædeskab, besluttede han sig for, at det skulle være dagen, hvor hun skulle stilles til regnskab.

LÆS OGSÅ: Æggekage

Han tog hjem til sin ven under dække af, at han ville tage på en lille ferie. Da han ankom, ringede han til hendes forældre, hendes søster og en række af hendes venner. Han fortalte dem, at han gerne ville overraske hende på fødselsdagen ved at snige sig ind i hendes soveværelse med kage, lys og konfetti.

Manden mødtes med familien kl. 8.30 om morgenen foran lejligheden. Moderen holdt kagen, og manden mindede alle om, at de skulle være helt stille. Han satte nøglen i låsen og de sneg sig mod soveværelset, moderen med kagen og et kæmpe smil og resten bevæbnet med konfetti og forventningens glæde. 

Da de åbnede døren og råbte 'surprise', var det familien og vennerne, der blev overraskede. 

Konen stod nøgen med hendes elsker og stirrede i vantro. Moderen tabte kagen, veninden skreg og faderen begyndte at råbe.

Ægtemanden lod derimod som om, han var i chok over opdagelsen. Mens hendes venner forsøgte at genne allesammen ud af soveværelset stod (eks)konen og græd og skreg, hvordan han kunne gøre det mod hende, mens hendes elsker forsøgte at få tøj på og finde en udvej. 

Ægtemanden beskriver selv oplevelsen som den bedste fødselsdag, han har været til. 

Vil du gerne læse nyheder om København og byens mange bydele som Østerbro, Nørrebro, Valby, Frederiksberg og Vesterbro? Så er du kommet til det rigtige sted.

Her bringer vi de seneste nyt fra hovedstaden. Vi skriver både om mad og oplevelser i København og Storkøbenhavn.