Færingen Pauli aftjener værnepligt i livgarden: Nu efterlyser han en date til stor gallafest

Pauli Sømark mangler kvindeligt selskab til en stor gallafest i Odense i begyndelsen af næste måned, og han håber derfor på at finde en sød date via Facebook.

Pauli Sømark fra Færøerne, som er ved at aftjene sin værnepligt i Den Kongelige Livgarde, skal til stor fest med sin kollegaer, og han vil rigtig gerne have en kvinde med ved sin side, som han kan dele oplevelsen med.

Den unge mand har derfor lavet opslag på Facebook, hvor han beder sit netværk om hjælp til at finde en åben og smilende date til arrangementet, som finder sted 5. marts i Odense på hotellet Radisson Blu.

- Grunden til dette opslag er netop, at jeg til festen mangler kvindeligt selskab, da jeg som sagt ikke kender mange i Danmark, udover mine mandlige studiekammerater, derfor søger jeg hjælp via Facebook, skriver Pauli Sømark i opslaget, som på kort tid er gået viralt.

- Så er du en pige med åbent sind og nemt til et smil, der har lyst til at komme med til gallafesten, må du gerne sende mig en PB (privatbesked, red.), hvor du beskriver lidt om dig selv, og hvorfor det netop er dig jeg skal have med. Alt er betalt på forhånd. Det eneste krav jeg har til dig er, at du har en gallakjole og en 'cocktailkjole', som du kan tage på senere på aftenen.

Kender du en kvinde, som kunne være interesseret i at ledsage Pauli Sømark til gallafesten? Eller ER du hende? Så kan den unge garder kontaktes på Facebook. Men skynd dig - opslaget er allerede blevet delt mere end 3.300 gange.

Se hele Pauli Sømarks efterlysninger herunder.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip