Hund og hans ejer finder såret og efterladt killing: Se så hvad hunden gør

31/08/2023 11:20

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Hundens reaktion vil overraske dig.

Mest læste i dag

I videoen, som har titlen Guardian Doggo ("værgehund"), ser vi, at Reddit-brugeren er ude at gå tur med hunden. Mens de er ude at gå, får hans hund øje på en hjemløs og affældig lille killing. Den store hund insisterede på at gå over til katten.

Den er svag og næsten livløs. Den lille bitte killing bløder fra næsen og har næsten klistrede øjne tilbage. 

At få katten til at drikke vand var fuldstændig umuligt, og hundeejeren indså, at de skulle afsted på dyrehospitalet med den lille killing. Hundeejeren hentede en kurv og gik så hen for at hente katten. På vej til dyrlægen ser vi killingen ligge hele tiden passiv - og formentlig rædselsslagen - i hjørnet af kurven.

Vel hos dyrlægen får killingen et helbredstjek og pleje. Men hundeejeren, der kom ind med den lille kat, fik ingen garantier for, at den lille killing ville have det godt. Efter besøget hos dyrlægen krøllede katten sammen i hjørnet af sin kurv igen og sov.

Redningsmanden forsøgte desperat at fodre killingen med en sprøjte. Killingen skulle have modermælkserstatning hver 3. time døgnet rundt, men efter en hård start på livet havde den hverken appetit eller livsglæde.

Hunden, der havde opdaget hende, lå trofast ved hendes kurv de næste par dage og vågede over katten. Pludselig var der et "miav". Killingen begyndte at strække sig lidt. Alt imens hunden, der havde reddet hendes liv, sad ved hende og passede på hende.

Efter flere dages usikkerhed om, hvorvidt killingen ville overleve, begyndte den at beklage sig på den fjerde dag.

Kærlighed og omsorg havde givet pote.

Her på linket kan du se videoen om killingens nye start på livet.