Linnea drukner i liderlige beskeder: Nu ydmyger hun mændene på nettet

Nils Würtzenfeld

388 uger siden

|

10/02/2017
Viralt
Foto: Linnea Claesson/Instagram
Foto: Linnea Claesson/Instagram
Håndboldspilleren Linnea Claeson har startet en Instagram-konto, der har til formål at hænge lidt for nærgående mænd ud.

Dagens topnyheder

For mange kvinder er det hverdag at blive antastet på nettet af fremmede mænd, der sender upassende henvendelser af seksuel karakter.

Èn af disse kvinder er den svenske hånboldspiller Linnea Claesson fra divisionsklubben Skuru IK, der jævnligt får seksuelle henvendelser, der også ofte omfatter krænkende intimbilledet fra fremmede mænd. 

Selv har Linnea Claesson et bud på, hvorfor så mange mænd sender de grænseoverskridende henvendelser.

- Jeg tror, at det handler om et trist menneskesyn kombineret med, at man ikke tænker over, at der sidder et mennekse med følelser og tanker i den anden ende, lyder det fra Linnea Claesson.

Linnea er i den grad træt af at få seksuelle henvendesler fra fremmede mænd. Foto: Linnea Claesson/Instagram

Ifølge den professionelle håndboldspiller gør disse mænd kvinder til objekter.

- For nogle mænd handler det om sex og magt – at man vil bestemme over andre.

Ifølge Linnea Claesson medvirker hendes karrierer som håndboldspiller i den grad til, at hun bliver ufrivilligt offer for sexisme, og hver gang én af Skuru IKs kampe bliver vist på tv, modtager Linnea Claesson nye henvendelser.

- Det er en kamp mod, at kvinder konstant seksualiseres i sport. Mange skammer sig, men ansvaret vil altid ligge hos dem, der vælger at krænke andre, lyder det fra Linnea Claesson, der samtidig har fundet en måde at tage til genmæle overfor de lumre og nærgående mænd.

Hun har nemlig oprettet en Instagram-konto med navnet ’Aasholes online’, hvor hun lader de mandlige ’beundrer’ smage deres egen medicin.

Her deler hun nemlig de grove tilnærmelser og intime nøgenbilleder, som ofte tikker ind på hendes mobil eller computer.

Derfor kan Linnea Claessons mandelige følgere nu se frem til ikke længere kun at ligge på håndboldsspilerens mobil, men også til frit skue (og grin) for alle andre.