Natalie mistede sin datter: Nu har hun et vigtigt budskab til alle forældre

Morten Larsen

399 uger siden

|

27/11/2016
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
- Hun var smuk. Hun var perfekt på alle tænkelige måder. Jeg elskede hende så meget, og sorgen jeg følte, og stadig føler, kan slet ikke beskrives, siger kvinden, der med det samme var klar over, at hendes ufødte barn ikke var levende.

Dagens topnyheder

Natalie Morgan var godt klar over, at hendes ufødte barn ikke var levende.

- Jeg vidste det bare. Jeg havde ikke lyst til at vide det. Jeg ville have, at jeg tog fejl, men jeg vidste det, siger kvinden fra den amerikanske delstat Florida.

Sidste år mistede hun på tragisk vis sit barn, og midt i sorgen satte hun sig til tasterne for at skrive et ærligt Facebook-opslag om sit tab.

Natalie Morgan havde ingen anelse om, at der var problemer med graviditeten, da hun lagde sig til at sove den 10. september 2015.

Den lille pige sparkede inde i maven, og det var kun et spørgsmål om tid, før lille Eleanor ville være født og en del af familien.

Den næste morgen kunne hun mærke, at der ikke længere var aktivitet i maven.

Hun var klar over, at noget var helt galt, og på hospitalet stod det klart, at Natalie Morgan havde ret med sin dårlige fornemmelse.

Eleanor var død.

Natalie Morgan fik knap nok tid til at sunde sig over den tragiske besked, før lægerne bad hende om at føde den døde pige. De tilbød hende en bedøvelsen, men den sønderknuste kvinde afslog.

- Jeg havde brug for smerten og elendigheden for at afspejle det, som jeg følte i mit hjerte. Det var det sværeste jeg nogensinde har gjort, forklarer Natalie Morgan.

Forældrene fik nogle timer til at være alene med deres døde barn, og kvinden fra Florida beskriver den korte tid med datteren på følgende måde:

Foto: Facebook

- Hun var smuk. Hun var perfekt på alle tænkelige måder. Jeg elskede hende så meget, og sorgen jeg følte – og stadig føler – kan slet ikke beskrives. Vi fik 6 timer med hende. Vi tog hundredvis af billeder.

Natalie Morgan har skrev opslaget på Facebook for at sætte ord på sorgen - men også får at sende et budskab til andre forældre.

- Der vil være tidspunkter, hvor dit barn vil skrige og græde, når du vil løfte barnet eller sætte det ned. Barnet vil også græde i dine arme, og du vil forsøge at gøre, hvad du kan, for at få det til at stoppe. Der vil være søvnløse nætter, flere bleskift på få minutter, spyt i dit hår, urin på din skjorte, afføring på dine hænder, og igen vil der være skrig og gråd fra dit barn - sandsynligvis også fra dig. Men når det sker og du føler dig frustreret og bare får lyst til at løbe væk, så skal du huske på min historie, lyder budskabet fra Natalie Morgan.

Foto: Facebook

Den ulykkelige mor forklarer til Today, at hun i løbet af det sidste år har modtaget en massiv støtte fra ukendte forældre, der ønsker at takke hende for at sætte perspektiv på tilværelsen med et lille barn.

- Jeg er ikke den eneste mor, der har haft en dødfødsel, så min historie er ikke enestående, men det er sjældent, at man taler om det. Jeg havde ingen idé om, hvor aldeles traumatisk og ødelæggende sådan en oplevelse er, siger Natalie Morgan til Today. 

Foto: Facebook

På Facebook skrev hun følgende besked til alle de forældre, der brokker sig over livet i en familie med småbørn:

- Husk på, at når du er vågen klokken tre om natten, fordi du har et barn i armene, der ikke vil sove, er jeg vågen klokken tre om natten, fordi jeg ikke har mit barn i armene.