Oversigt: Bilbasen

Kvinder er bedre og mere sikre bilister viser nyt studie

Hvis du er blandt dem, der har holdningen, at mænd er bedre til at køre bil end kvinder, så skal du vist til at ændre den holdning. Et nyt studie viser nemlig, at kvinder faktisk er bedre end mænd.

Parkerede uden hensyn til andre: Hævnen var fantastisk

VI kan vist alle blive en smule irriterede på billister, der bare smider deres bil uden hensyn til andre. Bilen, der parkerer over to båse eller bare kører op foran indgangen til en butik, hvor der slet ikke bør parkeres biler. I Portugal tog en flok butiksansatte en grum hævn.

Godt nyt: Dannebrog-nummerpladen kan blive en realitet

Kunne du godt tænke dig Dannebrog på din nummerplade i stedet for det nuværende EU-flag, så er der måske gode nyheder på vej.

Køreprøve i Vejle gik helt galt - Skolevognen endte på siden

En køreprøve i Vejle gik lang tid efter planen, men da de skulle tilbage til politistationen gik det galt. Pludselig ramlede bilen sammen med en række parkerede biler, og så endte den på siden.

Enigt EU: Snart er det slut med at køre for stærkt

I en pressemeddelelse fra EU-kommissionen fortæller de, hvordan de er blevet enig og regler og krav til nye biler. Det vil blandt andet være sådan, at bilen automatisk vil stoppe med at accelerere, når den har nået den maksimale hastighed på vejen.

Gunnar fik sat et nul for meget på sit bilkøb - Forhandler vil ikke give pengene retur

75-årig Gunnar Lerche kom ved en fejl til at betale 10 gange så meget for sin bil, som aftalen ellers lød på. Normalt skulle man tro, at pengene bare vil blive ført tilbage, men Gunnar Lerche har været nødt til at sætte politiet på sagen.

Enhedslisten: Få 20.000 kroner for at skrotte din bil

Enhedslisten er i dag kommet frem med deres forslag til, hvordan Danmark kan reducere drivhusgasserne, så jorden fortsat kan være rar at bo på for de kommende generation. Det skal blandt ske ved at forhøjede skrotpræmier og dyr benzin.

​Rød, sort eller sølv? Denne farve bil tænder flest danske kvinder på

Hvis du er ude på at score damer ved hjælp at dit køretøj, så er det bestemt ikke lige meget hvilken farve, din bil har.

Verdens grimmeste bil

Verdens grimmeste bil – Nogle biler er smukke og designet og ide står helt klart. Andre biler er ret uheldige, og det er der vi tager dig hen i dag. Nemlig til verdens grimmeste bil.

Vil din bil ikke starte om morgenen? Værksteder advarer om bizar ‘fejl’ som følge af kulden

Hvis din bil ikke længere er klar til at starte om morgenen, så kan der gemme sig en rigtig fæl overraskelse under kølerhjelmen.

Verdens dyreste bil

Verdens dyreste bil er hverken den hurtigste eller den nyeste model på fire hjul. Til gengæld er den designmæssige perle elegant som bare pokker - og astronomisk dyr.

Ad 728x90