31-årig chef tiltalt for at have voldtaget 14-årig ansat

Skrevet af Nicolai Steinicke

27/01/2024
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
En dybt foruroligende sag om seksuelle overgreb i en fastfood-forretning i København har ramt overskrifterne, idet en 31-årig mandlig chef står tiltalt for voldtægt og blufærdighedskrænkelse mod en 14-årig kvindelig ansat.

Dagens topnyheder

Denne alvorlige sag, der har chokeret lokalsamfundet, vil snart blive behandlet i Københavns Byret.

Ifølge anklageskriftet, som politiet har fremlagt, fandt de påståede overgreb sted en aften i juni sidste år. Det begyndte med upassende kommentarer og spørgsmål af seksuel karakter, hvorefter situationen eskalerede til fysiske handlinger. Den unge kvinde blev udsat for kys, berøringer og påstået voldtægt, mens hun var på arbejde.

Det skriver B.T.

Den 31-årig skulle angiveligt have spurgt pigen om hun ikke havde det varmt og om hun ikke skulle have BH’en af, da den 14-årig pige var ved at klæde om og kun var iført bukser og en BH.

Senere samme dag, skulle han have tvunget hende til oralsex.

Overgrebene fandt sted inden for murene af forretningen, og efterfølgende blev offeret tilsyneladende bestukket med 150 kroner og advaret om at holde tavs om hændelsen.

Retten har udstedt et navne- og identifikationsforbud for den tiltalte, hvilket betyder, at yderligere detaljer om forretningens karakter eller beliggenhed ikke kan offentliggøres. Forsvareren for den 31-årige, advokat Klaus Ellis Henriques, har meddelt, at hans klient vil nægte sig skyldig i alle anklagepunkter.

Anklagemyndigheden har lagt vægt på den tiltaltes mellemøstlige oprindelse og ikke-danske statsborgerskab, med en påstand om permanent udvisning fra Danmark.