31 køer gik promenade på Strandvejen

Politifolk i Nordsjælland rykkede natten til onsdag ud for få styr på en større gruppe kvæg, der traskede rundt ude på Strandvejen.

Ifølge politiet drejede det sig om helt nøjagtigt 31 kreaturer, der havde forvildet sig ud på den fashionable kyststrækning ved Espergærde Strand.

- Lige i øjeblikket har vi faktisk ingen anelse om, hvor de kommer fra, de her køer. Men det finder vi ud af i løbet af natten, fortalte vagtchef Steffen Østergaard fra Nordsjællands Politi ved 1-tiden natten til onsdag.

Landbrugsdyrene jokkede i nordlig retning på Strandvejen, og politiet kunne i første omgang ikke finde hverken hoved eller hale i, hvor de mon stammede fra.

- Umiddelbart er der ikke lige nogle landejendomme i nærheden, så vi er i gang med at ringe op ude i området og spørge, om der er nogle, som har kendskab til sagen, sagde Steffen Østergaard.

I løbet af natten blev mysteriet om de 31 vildfarne køer dog løst. Tidligt onsdag morgen oplyser vagtchefen, at kvæget hører hjemme på Krogerup Avlsgaard, hvor de nu atter vil komme på græs.

/ritzau/

 

Dagens Gossip