Alkoholiseret stjerne tilbage til rødderne

Der er gået næsten fire år, efter han blev skilt fra popstjernen Avril Lavigne. Og indtil nu har han stadig brugt hendes efternavn.

Men for canadiske Deryck Whibley, der tidligere hed Deryck Lavigne Whibley, er det nu slut. En dommer har nemlig givet ham lov til endnu engang at bruge sit gamle navn, fordi han og Lavigne ikke længere danner par. Det har de ikke gjort siden 2010.

Det skriver TMZ.com.

Til gengæld er begge parter kommet sig over bruddet. Lavigne har giftet sig med Nickelback-sangeren Chad Kroeger, mens Sum 41-frontmanden Whibley har fået en kæreste.

Det er dog ikke alting, der kører for den 34-årige guitarist og sanger. Tidligere i år indrømmede han nemlig, at han har et alkoholproblem, som har været tæt på at slå ham ihjel. Men ifølge ham selv er han i bedring.

- Jeg arbejder på at få det bedre hver eneste dag. Jeg går til lægen ofte, og jeg har fået så mange sprøjter i løbet af de seneste par måneder, at blodårerne i min arm er døde. Derudover laver jeg meget fysisk aktivitet, fordi mine ben er blevet følelsesløse fra knæene og ned. Jeg er begyndt at kunne gå igen, men det er stadig meget smertefuldt, skriver rockmusikeren på sin egen hjemmeside.

Newspaq

 

Dagens Gossip