Baspumpende vanvidsband kommer til Danmark

Skrevet af admin

27/04/2015
Da de indtog Orange Scene på sidste års Roskilde Festival, gik showet amok i en sammenblanding af tung bas, høj energi og rystende bagdele.Og samme slags show kan danskerne sandsynligvis opleve, når Major Lazer den 9. oktober gæster Forum på Frederiksberg i København.Det skriver GAFFA.Om den danske sangerinde MØ også vil være at finde på scenen er endnu uklart, men sikkert er det, at hun synger med på gruppens megahit "Lean On"."Lean On" vil være at finde på Major Lazers tredje studiealbum, "Peace is the Mission", der udkommer den 1. juni.Foruden MØ kommer den nye plade også til at indeholde gæsteoptrædener fra en lang række store stjerner som for eksempel Ellie Goulding, Pusha T og Ariana Grande.Før koncerten i København til oktober lægger Major Lazer også vejen forbi Danmark, når de skal optræde til dette års Tinderbox Festival i Odense, der løber af stablen fra den 26. til den 28. juni.Du kan høre samarbejdet mellem det hårdtslående baskollektiv og MØ lige her: https://www.youtube.com/watch?v=YqeW9_5kURIRitzau Fokus

Dagens topnyheder

Da de indtog Orange Scene på sidste års Roskilde Festival, gik showet amok i en sammenblanding af tung bas, høj energi og rystende bagdele.

Og samme slags show kan danskerne sandsynligvis opleve, når Major Lazer den 9. oktober gæster Forum på Frederiksberg i København.

Det skriver GAFFA.

Om den danske sangerinde MØ også vil være at finde på scenen er endnu uklart, men sikkert er det, at hun synger med på gruppens megahit "Lean On".

"Lean On" vil være at finde på Major Lazers tredje studiealbum, "Peace is the Mission", der udkommer den 1. juni.

Foruden MØ kommer den nye plade også til at indeholde gæsteoptrædener fra en lang række store stjerner som for eksempel Ellie Goulding, Pusha T og Ariana Grande.

Før koncerten i København til oktober lægger Major Lazer også vejen forbi Danmark, når de skal optræde til dette års Tinderbox Festival i Odense, der løber af stablen fra den 26. til den 28. juni.

Du kan høre samarbejdet mellem det hårdtslående baskollektiv og MØ lige her: https://www.youtube.com/watch?v=YqeW9_5kURI

Ritzau Fokus