Bentsen: Det er slut

Allan Bentsen har meget vel spillet sin sidste bordtenniskamp på absolut topplan.

Den 44-årige veteran regner selv med, at landsholdskarrieren er forbi, efter at han torsdag tabte til Lubomir Jancarik fra Tjekkiet i tre sæt. Nu skal han håbe på at komme med til EM's hovedturnering som "lucky looser".

- Det er noget lort. Jeg er skuffet, det er klart. Jeg havde håbet på at vinde, så jeg kunne få en kamp i første runde af hovedturneringen, siger Allan Bentsen.

EM-arrangørerne uddeler torsdag aften fem pladser til de spillere, der er sluttet som toer i deres kvalifikationspuljer, hvorfra vinderen er videre til hovedturneringen. Derfor er der en lille chance for, at Bentsen kan få en af de pladser.

- Jeg føler, at jeg skulle have kvalificeret mig ved at vinde min pulje. Men hvis jeg får en ekstra chance, så tager jeg selvfølgelig den, men det er ikke det samme.

- Hvis det skulle ske, at jeg kommer med som "lucky looser, så får jeg sikkert lov til at møde en af de fire topseedede i min første kamp, tilføjer han.

Spørgsmål: Hvordan er det at slutte landsholdskarrieren i det her lille vakuum?

- Jeg føler, at jeg er færdig. Jeg havde ikke marginalerne med mig, og det koster i de her tætte kampe.

Spørgsmål: Er det vemodigt for dig, at det måske er forbi?

- Selvfølgelig tænker jeg på det. Men jeg kommer til at være i miljøet og spiller videre i Roskilde Bordtennis, så på den måde, så overlever jeg nok, siger Bentsen.

Allan Bentsen havde allerede forud for EM i Herning meldt ud, at dette blev hans sidste turnering i landsholdstrøjen.

 

 

Dagens Gossip