Bidoffer: Suarez har fået en for hård straf

Der er ikke glæde at spore hos den italienske landsholdsspiller Giorgio Chiellini, selvom Luis Suarez er blevet straffet hårdt for at bide netop Chiellini i skulderen under en VM-kamp tirsdag.

- Jeg føler hverken glæde, revanchelyst eller vrede mod Suarez efter episoden, som skete på banen. Det er et afsluttet kapitel for mig. Den eneste vrede og skuffelse, der er tilbage, er på grund af resultatet, siger Chiellini til sin egen hjemmeside.

Uruguay vandt kampen og gik videre til 1/8-finalen, mens Italien kunne rejse hjem efter gruppespillet.

Men det store samtaleemne efter kampen var Suarez, som for tredje gang i karrieren bed en modspiller og blev straffet for det.

Torsdag annoncerede det internationale fodboldforbund (Fifa), at Suarez fik en karantæne på ni landskampe og forbud for al fodbold de næste fire måneder.

- Lige nu føler jeg med Luis og hans familie, for de står over for en svær periode. Jeg har altid accepteret dommene fra de kompetente disciplinære instanser, men jeg anser straffen her som for hård.

- Jeg håber inderligt, at han i det mindste får lov til at være tæt på sine holdkammerater under kampene, for en straf som denne er virkelig ødelæggende for en spiller, siger den italienske forsvarsspiller.

Lørdag spiller Uruguay i 1/8-finalen mod Colombia.

/ritzau/

 

Dagens Gossip