Brasiliansk skallenikker får fængselsdom

Den brasilianske angriber Brandao, som spiller i franske Bastia, fik torsdag en fængselsdom på en måned for at have nikket en modspiller en skalle.

Den 34-årige brasilianer har også fået en bøde på 20.000 euro, svarende til 150.000 millioner kroner, for episoden, der fandt sted efter en ligakamp i august.

Skallenikkeriet skete umiddelbart efter ligakampen mellem Paris Saint-Germain og Bastia i Paris, hvor hjemmeholdet vandt 2-0.

Overvågningskameraer har vist, hvordan Brandao efter kampen tilsyneladende ventede på Thiago Motta i spillertunnelen. Da han fik fat på ham, nikkede han ham en skalle. Derefter løb Brandao væk med Motta i hælene. PSG-spilleren brækkede næsen.

Brandao fik seks måneders karantæne for sin handling. Han har udtalt, at Thiago Motta havde fornærmet ham i hele kampen og henvist til en voldtægtssag, som Brandao i 2012 blev frifundet for.

Det er anden gang inden for to sæsoner, at Brandao fik karantæne for ufine metoder. I sidste sæson var Brandao udelukket i fire spilledage for at bruge albuen mod Yohan Cabaye, der også er PSG-spiller.

/ritzau/AFP

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip