Brøndby-midtbane: Vi er ved at skabe en vinderkultur

Brøndby hentede søndag tre point, da det blev til en 1-0-sejr i Haderslev over Sønderjyske. Sejren betød, at Brøndby kunne overhale Randers FC i Alka Superligaen og indtage den bronzegivende tredjeplads.

Midtbanespiller i Brøndby, Christian Nørgaard, peger på, at tingene for tiden går den rigtige vej på den storkøbenhavnske vestegn, og at der opbygget en god stemning i klubben og truppen.

- Vi har i klubben fundet et godt fundament og en basis, der virker, og vi er ved at skabe en vinderkultur og en vindermentalitet. Det skal vi bygge videre på nu, siger han.

Målsætningen i Brøndby er en plads blandt de tre øverste, men selvom den lige nu er realiseret, må fokus ikke forsvinde inden de resterende kampe i Alka Superligaen.

- Vi har hele tiden sagt, at vores målsætning er top tre. Nu ligger vi der, og det er vi rigtig glade for, men det må ikke blive nogen sovepude. Vi skal arbejde stenhårdt resten af sæsonen for at blive der, siger Christian Nørgaard.

Brøndby-cheftræner, Thomas Frank, ser gode tendenser i spillet, og han tror på, at hans mandskab kan beholde tredjepladsen.

- Jeg kan se, at vi flytter os som hold. Hensigten er nu, at vi beholder pladsen som nummer tre. Vi snakkede meget om inden Sønderjyske-kampen, at vi skulle gribe muligheden for at stryge op i tabellen, og det gjorde vi.

- Vi ligger nummer tre nu, fordi klubben og vi har bevaret roen. Det vigtigste for mig er, at vi ligger der, når der er spillet 33 kampe, og vi kan tage første skridt mod det på søndag mod Hobro, siger Thomas Frank.

Brøndby har på Superligaens tredjeplads 38 point for 24 kampe, og der er blot et enkelt point ned til Randers FC på fjerdepladsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip