Dansk sexkrænkende "læge" hærger nu i Norge

Dansk politi har allerede haft kløerne i en ung mand, der sidste år blev dømt for at krænke flere piger seksuelt forskellige steder i Jylland. Men nu er den 25-årige mand tilsyneladende flyttet til Norge for at finde nye piger, der vil arbejde i hans fiktive energidrik-firma. Det skriver den norske avis VG

Avisen beretter, at manden, der i Danmark bl.a. har udgivet sig for at være medicinstuderende og søge danske piger, som han gerne ville undersøge på upassende vis, nu menes at husere i Norge. Her er flere pige blevet kontaktet af manden, som skriver til pigerne på Facebook, hvor han udgiver sig for at være direktør for et energidrik-firma ved navn Monster, der sørger unge medarbejdere. Men det er på en betingelse.

Læs også: Sexkrænker 'undersøger' piger i sit hjem

Pigerne skal lige have et sundhedstjek af direktøren, inden de kan blive ansat.

En 16-årige pige, Helene Hem, fra Lillehammer blev kontaktet af manden på Facebook og gik i fælden.  

- Han spurgte, om jeg havde en flot mave, og om han kunne lytte på mig med et stetoskop. Først tænkte jeg, at han sikkert ikke ville have overvægtige til at reklamere for sine produkter, men da han ville lytte til maven, studsede jeg, fortæller Helene Hem, hvis veninde også blev kontaktet af manden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Dansk og norsk politi opfordrer kraftigt alle pige til at passe på manden og tage sine forholdsregler ifølge VG. Alene hos lokalpolitiet i Herning ligger der 20 anmeldelser om den pågældende mand, som politiet er ved at kigge på.

Den 25-årige mand fik i 2013 en straf på tre måneder for over tyve forhold af blufærdighedskrænkelse overfor teenagerpiger i Jylland.

Nedenfor er et uddrag fra VG af, hvad manden skrev til Helene Hem på Facebook: 
 

 

Dagens Gossip