Efter evakuering: Bombehunde snuser stadig rundt i Lalandia

Afspærringen af feriecentret Lalandia i Rødby er natten til lørdag blevet ophævet, efter at det blev evakueret i forbindelse med en bombetrussel fredag aften.

Politi og bombehunde gik tidligt på aftenen i gang med at undersøge centret, men fandt altså ikke frem til noget mistænkeligt.

- Centret gennemsøgt, intet fundet - afspærring ophævet, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Ifølge politiet var truslen rettet mod en restaurant i centret, som hvert år tiltrækker tusinder af familier.

En person afleverede fredag et brev i receptionen, hvor der stod, at der ville sprænge en bombe. Det fik politiet til at evakuere og afspærre centret, men folk har godt måttet opholde sig i deres hytter, som ligger et stykke fra selve centret.

Politiet havde ved 1.30-tiden endnu ikke fundet frem til, hvem der afleverede brevet. Men fredag aften var efterforskerne fortrøstningsfulde omkring at finde frem til gerningsmanden.

- Det kan måske være en gæst eller måske én, der er blevet afvist. Vi ved det ikke, sagde vagtchef Stefan Jensen, der oplyste, at der er videoovervågning i receptionen.

- Så vi er fortrøstningsfulde med hensyn til at finde frem til personen, der afleverede truslen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip