En ekstremt dygtig skarpskytte redder far og søn fra at blive halshugget af Islamisk Stat

En britisk skarpskytte bliver hyldet for sit heltemod og sin præcision, efter han på en kilometers afstand stoppede halshugningen af en otteårig dreng og hans far.

Han ramte nemlig den Islamisk Stat-kæmper, der ville henrette dem, lige i hovedet. Det skriver Express.co.uk.

Specialenheden, som skarpskytten er medlem af, skød og dræbte yderligere to medlemmer af Islamisk Stats hær. Disse to tog angiveligt del i henrettelsen, som altså blev forpurret.

Faderen og sønnen var blevet erklæret vantro af de militante islamister, fordi de ikke ville frasige sig deres egen tro. De er Shia-muslimer, hvilket Islamisk Stat mener er en falsk version af Islam.

- Der lå adskillige hovedløse kroppe på jorden allerede. Gennem deres kikkerter kunne soldaterne se, at folkemængden var skræmte og havde tårer i øjnene, siger en anonym kilde til The Daily Star.

Læs også: Tømrermester rørt over kærlighedsstorm: Det er jo bare sådan, vi prøver at være hver dag

Både faderen og sønnen havde bind for øjnene og så rædselsslagne ud ifølge kilden. En høj mand med skæg kom frem og trak en lang kniv.

- Han begyndte at tale til folkemængden og slå faren og sønnen på hovedet og sparkede dem til jorden. På hver sin side af bødlen stod to andre kæmpere fra Islamisk Stat, der begge var bevæbnet med en AK47, forklarer kilden videre.

Det var her, skarpskytten ramte først bødlen og dernæst de to andre Islamisk Stat-krigere i hovedet, før faren og sønnens bundne hænder blev løsnet af tilskuere, og de kunne stikke af.

Den dramatiske situation fandt sted i juli i Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet. Her har britiske elitestyrker udført kontroloperationer.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip