FCN-træner: Vi slipper os løs på hjemmebane

Skrevet af admin

27/03/2014

Mest læste i dag

FC Nordsjælland ville ikke risikere at tabe med mere end 0-1, som blev kampens resultat mod FC København i Parken onsdag aften.

Der er returopgør i pokalsemifinalen om to uger, og her vil FCN angribe og presse meget mere på for at skaffe den samlede sejr.

- Den anden kamp bliver helt sikkert en anden historie. Vi ved, at vi kan komme op i et helt andet tempo.

- Vi ved også, at når vi slipper os løs på hjemmebane, så kan vi score både to og tre mål i kampene. Der bliver tempo på i næste opgør, siger Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Kampen i Parken blev en kedelig affære, hvor begge hold spillede meget forsigtigt for ikke at risikere noget.

- En helt lige kamp, som var meget chancefattig, fordi begge hold er godt organiserede, og så blev det afgjort på en dødbold, og som kampen skred frem, så er 1-0 et lidt specielt resultat.

- 1-1 for dem er rigtig skidt, og 2-0 til dem er rigtig skidt for os, så derfor blev der tænkt meget i ikke at sætte alt for meget på spil, fortæller Hjulmand.

Med 0-1-nederlaget i Parken er der stadig gode muligheder for at komme i finalen, hvis topniveauet findes frem i returopgøret, mener FCN-backen Jens Stryger Larsen.

- Vi er bestemt med i kampen, og vi føler os på ingen måde på hælene eller udspillet. Der er stadig rigtig fine muligheder for at komme i finalen, og med hjemmebane i ryggen tror vi på, at det kan lade sig gøre, siger Jens Stryger Larsen.

Han havde en noget uheldig rolle ved selvmålet.

- Det var et indlæg, som kom indover. Jeg nåede ikke 100 procent at se, hvad der skete, da der var en foran mig, som skærmede for bolden.

- Og så ramte den mig i nakken eller skulderen og gik i mål. Det var virkelig uheldigt, mener Stryger Larsen.

Der er returopgør i Farum 10. april.

/ritzau/