Filmstjerne troede Sverige var Danmark

Der var masser af pigehvin i går foran biografen Imperial i København, da kærlighedskomedien "What if" havde premiere i Danmark.

Ingen ringere end filmens ene hovedperson Daniel Radcliffe, også kendt som Harry Potter, er nemlig kommet til hovedstaden for at promovere sin nye film.

Bedømt ud fra de mange (hovedsageligt) pigers entusiasme, da Harry Potter-stjernen ankom til biografen, havde de garanteret faktaene i orden om den nu voksne barnestjerne. Det var dog ikke meget den tidligere magiker selv vidste om Danmark, som det er første gang, han besøger.

- Jeg vidste ikke særlig meget, inden jeg kom her. Jeg har allerede gjort mig til grin foran en masse mennesker. For jeg spurgte: Hvad er det derovre? Og så svarede de: Det er Sverige. Jeg vidste slet ikke, at man kunne se det herfra. Men det er min egen engelske uvidenhed, siger Daniel Radcliffe til Newspaq.

I "What if" spiller den 25-årige filmstjerne fyren Wallace, der lidt problematisk bliver forelsket i sin veninde, som den amerikanske skuespillerinde Zoe Kazan lægger ansigt til.

"What if" kan ses i de danske biografer landet over fra den 21. august.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip