Formsvage Horsens lukker fans gratis ind

Dårlige resultater i Superligaen på det seneste har fået AC Horsens til at give alle gratis entre til søndagens kamp på hjemmebanen Casa Arena mod FC Midtjylland.

I fredags tabte Horsens 1-3 hjemme til Sønderjyske, og det var jydernes tredje nederlag i træk. De to øvrige nederlag er indkasseret på udebane mod AaB og Brøndby.

- Ingen i eller omkring AC Horsens er tilfredse med præstationerne i de seneste kampe, men det er netop i modgang, vi må stå sammen for at støtte holdet på banen, og forhåbentlig bliver der fyldt godt op på tribunerne.

- Vi får brug for vores 12.-mand på søndag, hvis vi skal sende FC Midtjylland hjem til Heden uden point, siger Horsens-direktør Henrik Ravn til klubbens hjemmeside.

Det er kun blevet til to ligasejre i 10 hjemmekampe i denne sæson, og det er skuffende for sidste års nummer fire. Lige nu er Horsens nummer syv og er i fare for at blive trukket med ned i bundkampen.

Horsens endte i sidste sæson på en fornem fjerdeplads i Superligaen - den højeste placering i klubbens historie - og det betød deltagelse i Europa League for første gang nogensinde.

Desuden kom Horsens helt frem til pokalfinalen i sidste sæson, men det endte med et nederlag til FC København i Parken.

- Vi har oplevet et fantastisk år med mange milepæle for AC Horsens, og det luner i en kold tid at tænke tilbage på de mange tusinde gule fans i Fælledparken og Parken til pokalfinalen, siger Henrik Ravn.

Horsens-direktøren fremhæver også den samlede sejr over svenske IF Elfsborg og den uafgjorte hjemmekamp mod Sporting Lissabon i Europa League. Horsens tabte dog returkampen i Portugal med 0-5.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip