Golf: To danskere er i top-3 i Sydafrika

Skrevet af admin

|

29/11/2013

Dagens topnyheder

De danske golfspillere imponerer i Sydafrika i disse dage. Mens Morten Ørum Madsen torsdag præsterede en kanonrunde i 65 slag, så var det Søren Hansens tur til at gøre ham kunsten efter fredag.

Søren Hansen gik fredagens runde i 65 slag, hvilket svarer til syv slag under banens par. Det rækker til en delt placering som nummer tre.

Helt i top er Morten Ørum Madsen fortsat placeret til trods for fredagens runde i 71 slag - et enkelt slag under par. Morten Ørum Madsen er delt nummer et i turneringen i samlet 136 slag.

Også sydafrikaneren Charl Schwartzel har brugt 136 slag, og hjemmebanefavoritten ligger nu side om side med Morten Ørum Madsen på førstepladsen i samlet otte slag under par.

Morten Ørum Madsen var meget svingende på fredagens runde, hvor han fik lavet to dobbeltbogeys og to bogeys, men også en eagle og fem birdies. Og så kan det vist ikke blive meget mere ustabilt.

Det var dog alligevel nok til at holde sig fremme i den absolutte top, hvor der nu befinder sig to danskere inden weekendens finalerunder.

Lucas Bjerregaard deltager også i weekendens finalerunder med en samlet score i banens par. Andreas Hartø og Joachim B. Hansen missede cuttet og er færdige i turneringen.

/ritzau/