Hollywood kaster sig straks over Armstrong

Hollywoodstjerner var ikke sene til at kommentere Lance Armstrongs brug af doping på Twitter, efter at den tidligere Tour de France-vinder i nat dansk tid indrømmede misbruget over for Oprah Winfrey.

Det sociale medie er fyldt med beskeder fra filmstjerner, komikere og andre, der enten fordømmer, støtter eller får sig et billigt grin over Armstrongs indrømmelser.

- Det, vi har lært fra Lance, er, at professionelle cyklisters blod er det alternative brændstof, som landet har brug for. Kom i gang, Obama, skriver Brandon Borders, der er producer.

- Armstrong har fået taget sin olympiske medalje for at bruge doping. Hvor længe går der, inden de tager Amy Winehouses Grammy?, skriver radioværten Greg Fitzsimmons.

- Jeg vil sikre mig, at Oprah altid er på MIN side, skriver Matthew Perry, der er kendt som Chandler fra tv-serien Friends.

- Læs Lance Armstrongs hjerteskærende udtalelse. Han bestod alle prøverne, og de graver stadig? #heksejagt, skriver tv-stjernen Sophie Bush.

Andre er enten mere direkte i deres opfordringer eller skuffede over den fallerede stjernes udmelding om dopingmisbrug.

- Jeg vil have dem til at klippe Lance Armstrongs scene ud af min Dodgeball dvd!, skriver manuskriptforfatter Fred Stoller.

- Jeg er meget overrasket over, at Lance Armstrong gav op. Jeg troede ikke, at han var den type. Han burde med det samme genoverveje udmeldingen, ellers er hans arv ødelagt, skriver Donald Trump.

- Wow, sikke et godt interview med Lance. Han er en bedrager og en løgner. Jeg skammer mig over, at jeg var fan i så lang tid, skriver tv-værten Carson Daly.

- Ærlig talt er jeg ligeglad med, at Lance er dopet. Han gav folk håb, og det er mere vigtigt end alt andet, selvom han løj, skriver Jack Osbourne.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip