Kadrii: Vi skal hæve bundniveauet næste sæson

Skrevet af admin

09/05/2014

Mest læste i dag

OB kunne torsdag definitivt glemme nedrykningsspøgelset, da fynboerne slog Randers med 2-1.

Resultatet betyder samtidig, at OB har gode chancer for at opfylde klubbens målsætning om at slutte mellem en femte- og ottendeplads.

Målsætningen kommer efter to sæsoner, hvor OB er sluttet som nummer 10 i tabellen.

OB-profilen Bashkim Kadrii er tilfreds med, at den ser ud til at blive opfyldt, men han mener samtidig, at OB’erne kan præstere på et højere niveau, end holdet har gjort i denne sæson.

- Vi har næsten levet op til klubbens målsætning, så på den måde har der været fremgang fra sidste sæson. Jeg tror også, at klubben er tilfreds, men vi vil selvfølgelig gerne længere frem. Det er naturligt, siger han.

Ifølge Bashkim Kadrii skal OB-mandskabet hæve sit bundniveau, hvis det skal blive til en højere placering næste sæson.

- Det er helt klart, at vi skal arbejde mere med det i fremtiden. Vi skal kunne ramme et højere niveau på dagen. Det har vi ikke været gode nok til i løbet af sæsonen.

- Vi har spillet godt mod topholdene, men med mod bundholdene har vi ikke været gode nok til at få point. Vi skal have flere point der, hvis vi skal længere op, siger Bashkim Kadrii.

Troels Bech vil ikke gøre status over sæsonen, før de sidste spillerunder er overstået, men han mener, at OB skal blive bedre til at stå sammen som hold i dårligere perioder, hvis det skal blive til mere end en midterplacering i næste sæson.

- Vi skal bevise, at vi hænger sammen som en enhed i perioder, hvor vi ikke spiller godt. Der er ikke nogen kampe for os eller Barcelona, hvor vi spiller godt i alle 90 minutter. De perioder skal vi være gode til at håndtere, siger han.

OB er inden de to sidste spillerunder placeret på en syvendeplads med 40 point.

/ritzau/