Kasper Fisker: Specielt at slå gamle holdkammerater

Kasper Fisker spillede den helt store hovedrolle, da Randers FC søndag slog Hobro med 2-1 på hjemmebane. Kantspilleren leverede både mål og assist, og var derfor naturligvis en glad herre efter kampen.

- Det var en dejlig kamp. Jeg fik scoret et godt mål og lavet en assist, og det er jo altid dejligt, siger Kasper Fisker.

Fisker skiftede i vinter netop fra Hobro til Randers FC, og derfor var det en speciel kamp for den offensive profil.

- Det var specielt at spille mod sine tidligere holdkammerater, og jeg har stadig kontakt med mange af spillerne deroppe fra. Jeg har haft seks gode år i Hobro, og jeg var også nede og hilse på fansene bagefter, siger Fisker.

Hobro leverede en chokstart i dag, da de allerede kom foran efter syv minutters spil. Randers FC var dog ikke så lette at ryste, og var på forhånd forberedt på, at Hobro var en stærk modstander.

- Hobro er et rigtigt svært hold at spille imod, fordi de forsvarer sig godt, er farlige på dødbolde og er gode til at trække tempoet ud af en kamp. Det vidste vi godt på forhånd, og vi havde forberedt os ordentligt på dem.

Randers FC har forsøgt at gøre nytte af Kasper Fiskers fortid i Hobro, og har brugt ham i forberedelserne til opgøret:

- Jeg har givet mine input til træningen, og fortalt lidt om Hobros spillestil og deres forskellige spillere, hvilket jeg synes er meget naturligt.

Sejren sender Randers FC op på førstepladsen i Superligaen, hvor de nu har seks point efter to kampe. Randers FC var ellers spået en svær sæson, da de i sommerpausen har solgt holdets tidligere topscorer Ronnie Schwartz.

- Det er fedt at komme godt i gang, og få gode seks point på kontoen. Vi har en god trup, og nu har vi også bevist, at vi godt kan undvære Ronnie, siger Fisker.

/ritzau/

 

Dagens Gossip