Lærerformand gik glip af søns bryllupsfest

Han toner frem på fjernsynsskærme hvert andet øjeblik for at tale lærernes sag.

Man da hans egen søn skulle giftes, var der ikke tid til at holde tale. Samme dag, fredag den 1. marts, var der nemlig møde i Forligsinstitutionen på grund af KL's varslede lockout af lærerne.

Det betød, at Anders Bondo lige akkurat kunne nå at se vielsen på rådhuset og ønske brudeparret tillykke, inden han hastede videre, skriver bt.dk.

- Det plager mig, at jeg ikke fik hørt min søns tale til min svigerdatter, men man kan ikke sige nej til et møde i Forligsinstitutionen, så det var jeg nødt til, siger han til bt.dk.

Lærerformanden er vant til at have familien på afstand. Han bor i en lejlighed i København og er kun hjemme i Sønderborg i weekenden. Men den sidste måned har arbejdspresset været enormt.

De sidste fire uger har han sammenlagt tilbragt to dage med familien.

- Det er hårdt, og det er noget, der giver mig meget dårlig samvittighed. Men det er ikke noget, jeg skal tænke over i hverdagen, for så er det umuligt at arbejde, som jeg gør.

- Heldigvis har jeg en familie, der støtter mig. Forleden fik jeg en sms fra min søn om, at jeg gjorde det godt, og at jeg bare skulle fortsætte. Det betyder uendelig meget, at familien står bag mig og støtter det, jeg kæmper for, siger Anders Bondo Christensen til bt.dk.

 

 

Dagens Gossip