Mand i kørestol truet af hjemmerøver

En 45-årig mand, der sidder i kørestol, blev natten til onsdag udsat for røveri i sit hjem på Steen Blichersvej i Bredsten ved Vejle.

- Han har haft besøg af hjemmeplejen, der netop er gået, da det ringer på døren, fortæller vagtchef Bent Hedeager Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

Manden tror, at det er hjemmeplejen, der har glemt noget eller har en besked til ham. Derfor kører han ud i entréen og åbner døren, selv om klokken er lidt i to om natten.

- Men udenfor står en mand klædt helt i sort. Han trænger ind i lejligheden, hvor han råber og skriger, at han vil have penge, mens han truer med en kniv, siger Bent Hedeager Nielsen.

Røveren får offeret ind i stuen, hvor den 45-årige bliver tvunget til at give ham sin pung. Den tømmer røveren for penge, før han stikker af i ukendt retning.

Offeret har kun kunnet give politiet et spinkelt signalement af nattens ubudne gæst.

Han beskrives som dansker og 175-180 cm høj. Under røveriet var han iført mørkt tøj og en mørk hætte.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra folk som måtte have bemærket noget usædvanligt i området omkring Steen Blichersvej i Bredsten natten til onsdag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip