Mikkel Kessler bokser mod Froch i England

Så er det omsider officielt.

Efter langstrakte forhandlinger - nok ikke mindst for at få markedsført kampen mest muligt - er det nu en realitet, at bokseren Mikkel Kessler møder englænderen Carl Froch i sin næste kamp.

Det meddeler Mikkel Kesslers promotor, Kalle Sauerland, på sin Twitter-profil.

Kampen skal bokses i England, men endnu er der ikke meldt noget ud om datoen og stedet for kampen.

Det vil ske snarest på en pressekonference, meddeler Carl Frochs promotor, Eddie Hearn, på sin Twitter-profil.

Dermed får IBF-verdensmesteren Carl Froch mulighed for at revanchere sit første nederlag i karrieren som professionel bokser.

Det fandt sted i april 2010 i Herning, da Mikkel Kessler vandt på point med alle tre dommerstemmer i Super Six-turneringen.

Kampen var uhyre intens og underholdende, og siden har boksekendere håbet på en gentagelse.

De to bokseres promotorer førte mandag de afgørende forhandlinger, som de var flittige til at informere omverdenen om via deres respektive Twitterprofiler.

Mikkel Kessler har 46 sejre og 2 nederlag som professionel. Carl Froch har 30 sejre og 2 nederlag.

Fælles for dem er, at de begge har tabt til amerikaneren Andre Ward, der regnes som den bedste i verden i supermellemvægt.

Amerikaneren er i øjeblikket skadet og er derfor blevet frataget sit VM-bælte hos bokseforbundet WBC.

Andre Ward regerer dog stadig som verdensmester hos WBA, hvor han er såkaldt super champion. Mikkel Kessler har en mindre titel i WBA-regi som såkaldt world champion.

Siden nederlaget til Kessler har Carl Froch ført sig flot frem, hvis man ser bort fra den skuffende indsats i Super Six-finalen mod Andre Ward.

Englænderen har blandt andre udraderet Arthur Abraham og Lucian Bute, hvor han begge gange sikrede sig VM-bælter.

Mikkel Kesslers forløb har været noget mere broget, efter at han i august 2010 måtte trække sig fra Super Six-turneringen på grund af problemer med øjnene.

Danskeren har siden også haft problemer med en finger, som han måtte lade operere, men Kessler har dog vundet over lidt mindre meriterende navne end Carl Froch.

Mehdi Bouadla, Allan Green og Brian Magee har alle lidt nederlag før tid mod danskeren, som i december var meget overbevisende, da han stoppede Magee i tredje omgang.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip