Morten Olsen: Debutanter kommer i spil mod Rumænien

Ajax-kometen Lucas Andersen, AaB's Nicolaj Thomsen og Andreas Christiansen fra FC Nordsjælland har gode chancer for at få landsholdsdebut, når Danmark på tirsdag runder landsholdsåret af med en venskabskamp mod Rumænien.

Det skyldes, at landstræner Morten Olsen har været nødsaget til at sige farvel til en lang række af sine foretrukne midtbanespillere efter fredagens 3-1-sejr over Serbien.

Michael Krohn-Dehli, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Kahlenberg og senest Lasse Schöne har forladt landsholdslejren forud for årets sidste landskamp.

- Det siger sig selv, at der er ikke så mange spillere at vælge imellem på midtbanen.

- Vi skal finde nye idéer frem, og da vi også har et par testkampe inden den næste vigtige kamp til juni mod Serbien, så er der tid og plads til det, så det vil vi selvfølgelig også gøre, siger Olsen inden kampen i Bukarest.

Lasse Schöne har forladt den danske trup søndag på grund af irritation i knæet.

- Vi troede, at vi kunne få bugt med det, men det blev ikke bedre, men næsten forværret. Vi var godt klar over, at hvis det ikke var bedre i dag, så skulle han hjem og kigge frem mod næste kamp for Ajax, siger Morten Olsen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip