Popidol nægter at synge mod ebola

Hun er ikke en kvinde, som er kendt for at gå på kompromis med sine principper. Tværtimod.

Og da Lily Allen blev spurgt, om hun ville deltage i genindspilningen af Band Aid-julesangen "Do They Know It's Christmas?", der er lavet for at hjælpe ebola-ofre i Afrika, sagde hun derfor nej tak.

Det skriver Event Magazine.

- Jeg fik en mail, hvor der stod, om jeg ville være med. Det er svært at forklare, hvorfor jeg sagde nej, uden at lyde som en kælling, men jeg foretrækker at donere ægte penge til velgørenhed i stedet for at blive sat sammen med en gruppe af den slags mennesker, siger den 29-årige englænder.

Med "den slags mennesker" mener Allen den lange række stjernemusikere, som udgør gruppen Band Aid 30, der står bag den nye julesang mod ebola.

Og sangerinden vil gerne undgå at arbejde sammen med dem, fordi hun mener, at de er lidt for selvtilfredse.

- Det er, som om de er med i en klub for succesfulde musikere, og det er jeg ikke. Fred være med det. Men jeg synes, at der er noget lidt for selvhøjtideligt over det, siger "Fuck You"-hitmageren.

Band Aid 30-musikerne tæller superstjerner som One Direction, Bono, Chris Martin og Ed Sheeran. Og efter de den 17. november udgav julesangen mod ebola, har den været en kæmpe succes. Faktisk er det for tiden den bedst sælgende single i Storbritannien.

Newspaq

 

Dagens Gossip