Silkeborg-profiler: Vi var ikke dygtige nok

Silkeborg havde en svær mandag aften på Brøndby Stadion. Oprykkerne hang kampen igennem lidt efter det blå-gule hjemmehold, som ganske fortjent hev en 2-0-sejr i land.

- I første halvleg var vi okay med, selvom Brøndby havde bolden mest. Men når vi selv fik bolden, var vi ikke dygtige nok til at holde fast i den, og det gjorde kampen hård for os, siger Dennis Flinta.

- Vi formåede at holde skindet på næsen til pausen, men desværre scorede de tidligt i anden halvleg. Det gjorde, at spillet blev mere på deres præmisser, og vi var bare ikke dygtige nok. Det var fuldt fortjent, de vandt.

Selvom Silkeborg spillede sin blot anden kamp siden oprykningen til Superligaen havde Flinta, der har en fortid i Brøndby, håbet, at jyderne kunne være bedre med.

- Vi ville gerne have haft bolden mere, men vi stressede for nemt. Der var for mange dårlige berøringer og for dårlige afleveringer. Der var da også gode momenter, men det var for få til at vi kunne få noget med, siger Flinta.

- Jeg havde egentlig håbet på, at vi havde været en tand længere fremme, men Brøndby er et svært sted at spille. Jeg havde dog håbet på, at vi kunne være bedre med.

Keeper Kasper Jensen havde egentlig ikke det store at tage sig af i målet, men han ærgrer sig som Flinta over, at Silkeborg aldrig rigtig fik bidt sig ind i kampen.

- Vi overlevede i første halvleg, men det blev aldrig godt. Vi spillede ikke en fantastisk kamp, men Brøndby er et svært sted at spille, og de var på de fleste parametre bedre end os, siger Jensen.

- Da vi kom til pause med 0-0 pustede vi ud, for vi formåede slet ikke at holde fast i spillet, så vi kunne få lidt ro. Det gjorde selvfølgelig også, at der måske manglede lidt energi, da vi skulle presse på i anden halvleg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip