Sky kører Post Danmark Rundt

Lige nu slider Chris Froome og Sky-holdet i Tour de France, men i begyndelsen af august stiller Sky-holdet op i Post Danmark Rundt.

Det er Danmarks Cykle Union (DCU), der har fået en aftale på plads med et af verdens stærkeste cykelhold til jubilæumsudgaven af det danske etapeløb.

- Aftalen med Team Sky sætter prikken over i'et i vores stærke felt. Vi har i jubilæumsudgaven valgt at have hele 18 teams med, og det er første gang, at vi har så stort et felt.

- At det lykkedes at få Team Sky med glæder mig enormt, ikke mindst fordi de har lovet at komme med et stærkt hold. Danskerne kan se frem til topklassecykelløb i august med fire World Tour-hold i spidsen, siger løbsdirektør Jesper Worre.

Det er 25. gang, der skal køres Post Danmark Rundt.

Løbet begynder den 4. august i Struer og slutter den 8. august på Frederiksberg Allé i København. 3. etape er den såkaldte kongeetape, som i år får start og mål i Vejle og byder på mere end 2000 højdemeter.

Med accepten fra Sky stiller følgende 18 hold op i Post Danmark Rundt: Tinkoff-Saxo, Astana, Lotto Soudal, Sky, MTN-Qhubeka, Bora-Argon, Team Europcar, Cult, Roompot, Wanty-Groupe Gobert, Topsport Vlaanderen-Baloise, Bardiani CSF, Team Novo Nordisk, Team Post Danmark, Riwal Platform Cycling team, Team Almenborg-Bornholm, Team TreFor-Blue Water og Team Coloquick.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip