Troels Lund får en næse i skattesag

Venstres forhenværende skatteminister Troels Lund Poulsen har fået en næse fra flertallet i underudvalget i Udvalget for Forretningsorden for sin rolle i skattesagen mod Helle Thorning-Schmidt (S) og hendes ægtemand, Stephen Kinnock.

Det oplyser Dansk Folkepartis gruppeformand, Peter Skaarup.

- Jeg opfatter det som en politisk partsmelding, hvor nogle partier på Christiansborg driver noget folketingspolitik mere end et egentligt sagligt indhold, siger Peter Skaarup.

Det røde flertal giver Troels Lund Poulsen (V) en næse, skønt Skattesagskommissionen konkluderede, at han ikke søgte at ændre eller påvirke Skat Københavns sag mod Helle Thorning-Schmidt (S) og hendes mand, siger Peter Skaarup.

- Nogle politikere mener, at de er klogere end Skattesagskommissionen. De vil give en næse, selv om kommissionen ikke har bevist, at Troels Lund Poulsen var ansvarlig for de ting, der er foregået, siger Peter Skaarup.

Et flertal bestående af Socialdemokraterne, De Radikale, SF og Enhedslisten giver Troels Lund Poulsen næsen, fordi han brød sin tavshedspligt og gav forkerte oplysninger til Skattesagskommissionen.

Det afviser Venstre, Dansk Folkeparti, De Konservative og Liberal Alliance. De hæfter sig ved, at Skattesagskommissionen frifandt Troels Lund Poulsen for mistanke om at påvirke Skat Københavns sag mod Thorning og ægtemanden samt læk af oplysninger.

Spørgsmål: Holder blå blok hånden over Troels Lund Poulsen, fordi han kan blive minister i en borgerlig regering?

- Nej. Vi ser fuldstændig klart og objektivt på dette. Hvis Troels Lund Poulsen havde stået bag disse ting, så havde han selvfølgelig også fået kritik fra Folketinget, siger Peter Skaarup og tilføjer:

- Når Skattesagskommissionen ikke klandrer ham, er det useriøst, at politikere alligevel gør det.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip