Udmattet Bubber donerede 1200 km til kræft

Skrevet af admin

11/07/2014
Det er ikke kun rytterne i Tour de France-feltet, der i disse uger oplever tunge ben og siddesår. En gruppe danskere har nemlig også knoklet på cyklerne den seneste uge.For at samle ind til Børnecancerfonden har Team Rynkeby endnu engang sat sig i sadlen for at tilbagelægge de mange kilometer fra Ringe i Danmark til Paris i Frankrig.Hvert år cykler kendte danskere også med på turen, og i år har tv-værten Bubber taget udfordringen op for første gang. Han har været protektor for Børnecancerfonden i over 20 år, men først i år er han kommet af sted på Rynkeby-turen.- Jeg har ofte set de andre, når de er kommet hjem og tænkt: "Bare jeg også kunne det". I år havde jeg så tid til at træne mig op, så nu skulle det være. Man skal jo være klar både i benene og i bagen, siger Bubber, der selv mener, at han aldrig har været i bedre form.Selvom formen ikke fejler noget, har turen alligevel været hård. Særligt vejret har været en udfordring for den ellers normalt så positive mand.- Kulden har været rigtig slem. Særligt når man kører rundt i cykeltøj, som er utrolig tyndt, og som sidder helt tæt til kroppen. Når vi så blander det med otte grader og regn, så er det rigtig slemt, fortæller Bubber, der ind imellem legede med tanken om at stige af cyklen.- Jeg har overvejet at stå af flere gange, men så begynder vi at synge en sang og holder moralen oppe på den måde. Pludselig har man kørt en time mere, og glemt hvorfor man havde det så dårligt i første omgang, siger han.Ruten, der startede i Ringe på Fyn, slutter fredag i Paris med en rundstrækning på 12 kilometer i byernes by, præcis en uge efter, at starten gik.Og selvom det har været en stor oplevelse for den livsglade kendis, så har han også fået nok af cykling for denne gang.- Hvis jeg blev spurgt om at køre hjem igen, så ville jeg sige nej. Jeg har simpelthen ikke mere tørt tøj. Og så glæder jeg mig til, at min datter kommer og henter mig, fortæller Bubber, der alligevel ikke afviser at køre løbet igen næste år.Sidste år donerede Team Rynkeby over 23 millioner kroner til kampen mod børnekræft i Danmark Sverige og Finland. Udbyttet af årets indsamling er endnu ikke gjort op.Newspaq

Mest læste i dag

Det er ikke kun rytterne i Tour de France-feltet, der i disse uger oplever tunge ben og siddesår. En gruppe danskere har nemlig også knoklet på cyklerne den seneste uge.

For at samle ind til Børnecancerfonden har Team Rynkeby endnu engang sat sig i sadlen for at tilbagelægge de mange kilometer fra Ringe i Danmark til Paris i Frankrig.

Hvert år cykler kendte danskere også med på turen, og i år har tv-værten Bubber taget udfordringen op for første gang. Han har været protektor for Børnecancerfonden i over 20 år, men først i år er han kommet af sted på Rynkeby-turen.

- Jeg har ofte set de andre, når de er kommet hjem og tænkt: "Bare jeg også kunne det". I år havde jeg så tid til at træne mig op, så nu skulle det være. Man skal jo være klar både i benene og i bagen, siger Bubber, der selv mener, at han aldrig har været i bedre form.

Selvom formen ikke fejler noget, har turen alligevel været hård. Særligt vejret har været en udfordring for den ellers normalt så positive mand.

- Kulden har været rigtig slem. Særligt når man kører rundt i cykeltøj, som er utrolig tyndt, og som sidder helt tæt til kroppen. Når vi så blander det med otte grader og regn, så er det rigtig slemt, fortæller Bubber, der ind imellem legede med tanken om at stige af cyklen.

- Jeg har overvejet at stå af flere gange, men så begynder vi at synge en sang og holder moralen oppe på den måde. Pludselig har man kørt en time mere, og glemt hvorfor man havde det så dårligt i første omgang, siger han.

Ruten, der startede i Ringe på Fyn, slutter fredag i Paris med en rundstrækning på 12 kilometer i byernes by, præcis en uge efter, at starten gik.

Og selvom det har været en stor oplevelse for den livsglade kendis, så har han også fået nok af cykling for denne gang.

- Hvis jeg blev spurgt om at køre hjem igen, så ville jeg sige nej. Jeg har simpelthen ikke mere tørt tøj. Og så glæder jeg mig til, at min datter kommer og henter mig, fortæller Bubber, der alligevel ikke afviser at køre løbet igen næste år.

Sidste år donerede Team Rynkeby over 23 millioner kroner til kampen mod børnekræft i Danmark Sverige og Finland. Udbyttet af årets indsamling er endnu ikke gjort op.

Newspaq