Ung østjysk kvinde efterlyst i Spanien

Politiet gør nu et nyt forsøg på at opspore en 23-årig østjysk kvinde fra Aarhus-området, der har været væk på Tenerife siden marts.

Natacha Jelle Agerholt-Nielsen rejste i vinter på en enkeltbillet til feriestedet, og her har et pensionat noteret, at hun tjekkede ud 18. marts.

- Siden har ingen set eller hørt fra hende, siger politikommissær Mogens Brøndum i Østjyllands Politi.

- Vi er i dialog med det spanske politi og har nu anmodet om, at de får efterlyst Natacha i tv og andre medier, siger Brøndum.

På den måde håber politiet at få kontakt med lokale, der kan have været i kontakt med hende.

Politiet hæfter sig ved, at hun i så mange måneder ikke har været inde på de sociale medier, og at hun tømte sin konto i slutningen af februar.

Kvinden rejste til Tenerife i slutningen af januar, og i februar skrev hun til sin familie, at hun skulle begynde på et nyt job, muligvis i London.

På Santa Cruz har det vist sig, at hun boede på et pensionat helt frem til 18. marts. Den dag forlod hun stedet i en taxi med sin rygsæk og kuffert.

- Hun beskrives som venlig og smilende. Hun opholdt sig en hel del alene på værelset og var ikke ude om aftenen eller natten, siger politikommissær Mogens Brøndum.

- Hun fortalte, at hun ledte efter et sted at bo i byen La Laguna, siger Brøndum.

Den 29. februar var hun sidste gang inde på sin Nem-ID konto.

Den forsvundne har tidligere arbejdet som au pair i Hørsholm. I Aarhus arbejdede hun i en periode i Kvickly.

Kvinden er almindelig af bygning, har blå øjne og mørkeblondt hår. Tidligere har Østjyllands Politi udleveret et foto af hende til danske medier.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip