Viborg redder et point mod Vejle på keeper-scoring

30/04/2015

Det blev en på alle måder spændende kamp, da Viborg og Vejle spillede 3-3 i 1. division torsdag aften.

Vejle lå længe til at hente tre vigtige point i bundstriden, men en scoring af Viborgs målmand dybt inde i overtiden sørgede for pointdeling.

Kampuret havde ikke en gang rundet 60 sekunder, da Viborg fik hjemmepublikummet op af stolene.

Den vævre angriber Serge Deble blev spillet fri af Sebastian Andersen, og Deble sendte bolden i kassen til 1-0.

Men der gik grus i maskineriet for det ellers suveræne tophold. Først kunne Christian Sivebæk udligne midtvejs i første halvleg, og 10 minutter før pausen blev der stille i Viborg, da Henrik Bødker bragte gæsterne fra Vejle i front.

Det lykkedes dog Auri Skarbalius' tropper at komme til pause med 2-2. I bedste Cristiano Ronaldo-stil hamrede Sebastian Andersen et knækkende frispark i mål på tærsklen til pausen.

Vejle leverede en god kamp, og med små 20 minutter igen kom holdet på 3-2 ved Paul Onuachu, og det lignede længe en overraskende udesejr.

Men helt i tråd med den spændende kamp skulle afslutningen selvfølgelig også være speciel.

I overtiden gik Viborg-keeper Peter Friis Jensen med frem på et hjørnespark, og blandt venner og fjender fik han sendt bolden i kassen til 3-3.

Dermed fik Viborg et enkelt point til topstriden, hvor holdet nu har fem point ned til AGF på andenpladsen. Aarhusianerne har dog en kamp til gode.