Wozniacki: Første kamp skal overstås

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er godt klar over, at hun kommer på en svær opgave, når hun tirsdag spiller sin første kamp ved årets første grand slam, Australian Open.

Verdens nummer 10 skal op imod tyske Sabine Lisicki, der har slået Wozniacki i de seneste to indbyrdes opgør.

Søndag trænede danskeren på anlægget i Melbourne, og her havde hun særligt fokus på returneringerne. For Lisicki har en stærkt serv, påpeger danskeren.

- Især når man møder en, som server godt, bliver man nødt til at tage de muligheder, man får, siger Wozniacki til Ritzau.

- Første kamp er altid svær, uanset hvem man møder. Man vil bare gerne igennem den, men jeg føler mig godt tilpas, og jeg føler, at jeg har ramt bolden godt til træning. Så forhåbentligt gør jeg også det i kampen, forsætter hun.

Wozniacki har åbnet sæsonen med nederlag i to ud af sine tre kampe. Først tabte hun overraskende i første runde ved WTA-turneringen i Brisbane til verdens nummer 103. Ugen efter kom hun ikke videre end anden runde i Sydney.

Tennisstjernen mener dog, at hun har gode muligheder for at komme videre til anden runde i Australian Open - og dermed få brudt sin dårlige statistik mod den 23-årige tysker, der ligger nummer 37 i verden.

- Hun er en spiller, som kan spille på et meget højt niveau, men også en spiller, som man ikke rigtig ved, hvad man kan forvente sig af.

- Jeg skal ind og holde min serv, og så skal jeg prøve at bryde hende, og så skal jeg få hende ud at røre sig, for så tror jeg, at jeg har overtaget. Hun løber ikke super godt, og der er nogle ting, som jeg kan bruge til min fordel, mener Wozniacki.

Den 22-årige dansker har tidligere klaret sig pænt ved Australian Open. Sidste år blev det til en plads i kvartfinalen, og året før nåede hun til semifinalen.

- Jeg kan godt lide Australian Open. Det er en god måde at starte året på. Jeg har arbejdet hårdt frem mod det, og forhåbentligt vil det give resultater, lyder det fra danskeren.

Hovedturneringen i Melbourne går i gang mandag, men Caroline Wozniacki må vente til dag to, før hun skal i aktion.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip