Opskrifter med æg

De bedste opskrifter med æg.

Du finder mange spændende opskrifter på Dagens.dk. Denne oversigt er dedikeret til opskrifter med æg. Lige fra at koge æg til opskrift på ægte gammeldags æggekage og lækre æggemuffins.

Mange danskere elsker at starte dagen med et friskt kogt æg til morgenmad. Herunder finder du vores bedste opskrifter med æg.

Opskrifter med æg

Blødkogt æg - Det kan være svært at vide, hvor meget et æg skal have for at have blød æggeblomme og samtidig hård æggehvide. Vi har lavet denne guide til dig, der gerne vil have et perfekt blødkogt æg.

Hårdkogt æg - Hårdkogte æg har det med at blive grønne omkring æggeblommen, hvis de får for lang tid eller ikke afkøles rigtig. Her finder kogetider på hårdkogt æg i forskellige størrelser og hvordan du undgår den mørke farve.

Koge æg - Det kan være en hel videnskab at koge æg. Derfor har Dagens.dk lavet en større guide over tips og tricks til kogning af almindelige æg.

Æggekage - Denne opskrift kræver ikke den store introduktion. Dette er bedstemors bedste bud på æggekage med bacon, tomat og purløg.

Æggemuffins - Æg + muffins = sikker vinder! Hvem kan sige nej til æggemuffins friskbagt i ovnen fyldt med dine favoritter. Vi har lavet to bud på at lave dine egne omelet muffins.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip