Oversigt: Realityportalen

Sara Bro viser sig HELT nøgen frem

Tv- og radioværten Sara Bro har valgt at vise sig helt nøgen frem, for at inspirere andre piger og kvinder. Se billedet længere nede i artiklen.

Gift ved første blik-Michael dater ny kvinde på TV2

Selvom han netop er blevet skilt fra Christina, så ligger Michael fra Gift ved første blik ikke på den lade side. I går aftes meldte han sig spontant til en blind date med en kvinde i Go'aften Live på Tv2.

‘Desperate Housewives’-stjerne er kommet i fængsel

De næsten 14 dage bliver bestemt ikke sjove for Hollywood-skuespilleren Felicity Huffmann, der skal sidde i fængsel efter en pinlig sag om bestikkelse.

Dan Rachlin er på fræk slankekur: Får blowjob hvis han holder sig fra sukker

Der er nok rigtig mange mænd, der ville ønske, at de var i Dan Rachlins sted. Han er godt nok begyndt en lille slankekur, men belønningen er til gengæld blowjobs fra konen.

Gift ved første blik-par venter barn - men er gået fra hinanden

Det har været et yderst turbulent forhold mellem Christina og Michael, der for otte uger siden sagde ja til hinanden på landsdækkende tv. Nu er det blevet endnu mere turbulent, da parret venter barn.

Hun blev kendt i filmen Cocktail med Tom Cruise, nu springer hun nøgen ud fra en bro

I 1988 var et af de største filmhits uden tvivl Cocktail med Tom Cruise i hovedrollen. Gina Gershon spillede Coral i filmen og fik derefter et hav af fine roller i Hollywood, nu springer hun nøgen ud fra en bro.

Demi Moore uden en trevl på kroppen

Selvom Demi Moore har passeret 56 år, så holder det hende ikke tilbage. På forsiden af det nye Harper's Bazaar kan man se Demi Moore uden en trevl på kroppen.

Christopher har skiftet navn

Den danske hitsanger Christopher har officielt valgt at skifte sit navn. Fans skal dog ikke frygte, at de ikke kan udtale sangerens navn i fremtiden.

Reality: Var kæresten utro og fik kønssygdom - Gav hende skylden

Det gamle reality-kærestepar, Jonas Ptak og Maja Bebe Larsen er begge deltagere i et nyt tv-program 'Middag med min Ex'. I programmet kommer det frem, hvordan Jonas overbeviste Maja om, at hun selv havde fået en kønssygdom, og at han ikke havde været hende utro.

Busted: Pyrus taget for spritkørsel

Jan Linnebjerg skriver på sin egen Facebook-profil, at det er utilgiveligt at han har kørt bil i påvirket tilstand. Heldigvis er der ikke sket noget, men nu skal sagen for retten.

Billede får fans til at rase over Justin Bieber

Justin Bieber blev noget upopulær på de sociale medier, efter at han lavede en aprilsnar, som rigtig mange fans hoppede på.

Ad 728x90