6 slags venner, alle kvinder har brug for

Det er en fordel at have forskellige typer venner, for de kan på hver deres måde give dig alt den støtte, du har brug for.

Det lyder måske meget tiltalende at have venner, der gør og mener det samme som dig selv, men når det kommer til stykket, er det godt at have et broget udvalg af venner. En ven kan nemlig ikke imødegå alle dine behov, skriver Marla Paul, forfatteren bag bogen "The Friendship Crisis: Finding, Making and Keeping Friends When You're Not a Kid Anymore".

Marla Paul taler for, at alle (heldige) kvinder bør have seks bestemte vennetyper:

Læs også: 10 tegn på, at du er i et sundt parforhold

1. Cheerleader-vennen. Hendes motto er, at glasset er halvt fyldt og ikke halvt tomt - på den måde får du får masser af positivitet og simpel glæde, som kan få dig til at glemme livets tungere sider for en stund.

2. Rådgiver-vennen. Hun er klog og har altid et godt råd til dig. Intet kommer bag på hende, og hun dømmer dig ikke. Det er hende, du kommer til, når du er gået fra kæresten, og får gode råd.

3. Folkeskole-/bardomsvennen. Det er din ældste ven. I forstår hinanden uden at forklare jer. Vedkommende kender din opvækst, din familie og dine kærester. Hun tilgiver dig for alt - også når du for 10. gang i træk kommer for sent til jeres aftaler.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

4. Mor-vennen. Hun er næsten i samme båd som dig, hun har også børn og kender hverdagens barske realiteter, såsom at fritid er en sjælden fornøjelse. Du kan trække på hendes erfaringer med børn, og hun får dig til at føle sig knap så ensom.

5. Mande-vennen. Det kan være en gammel kæreste, din bror eller kollega. Han kan hjælpe dig med at forstå mande-mysteriet og med at være mere selvsikker og egoistisk, som ikke behøver at være dårlige ting.

6. Den ærlige ven. Denne person er hudløst ærlig og er leveringsdygtig i sandheden, om hvorvidt din røv er stor, eller om du er en tyran i dit ægteskab. Dette venskab vil åbne dine øjne for ting, du ikke var klar over eller havde glemt.   

 

Dagens Gossip